ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!




Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       «Άτυχη στιγμή ήταν...»!
         Δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Πασαλιδης για το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ που έκανε στο 13 λεπτό κι’εστειλε για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χωρών το Βραζιλιάνο ασσο του Ολυμπιακού Γκιγιερμε!
        Τι σημαίνει άτυχη στιγμή;
        Πολλά!
        Αλλά και τίποτα!
        Το ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που λένε Ο Λ Ο Ι  οι πολιτικοί για κάποιες βλακείες ή κουταμάρες που έχουν κάνει οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της Κυβέρνησης ή του Κόμματός τους...
        ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ¨ ΕΥΘΥΝΗ!
        Οι 4 αυτές λέξεις είναι το...κάλυμμα της βλακείας τιυς!
        Το ίδιο έκανε και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Έκανε βλακεία, για την ακρίβεια, όπως το είδαμε και το είδε όλη η Ελλάδα στην Τηλεόραση, σκόπιμα πήγε με τα δύο του πόδια πάνω στα πόδια του Γκιγιερμε με ΣΚΟΠΟ να τον τραυματίσει και να τον θέσει εκτός αγώνα αλλά και επερχόμενων κρίσιμων αγώνων για τον Ολυμπιακό και τα κατάφερε! 
        Ο Γκιγιερμε θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ΕΝΑ ΜΗΝΑ!
        Έτσι δέν θα αγωνιστεί κατά του Παναθηναϊκού στίς 5 Ιανουαρϊου στο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
        Για το συμβάν για το δολοφονικό αυτό τάκλιν ο διαιτητής της εξυγίανσης (τρομάρα τους!) στην αρχή του έδειξε ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ! 
       Όλος ο Ολυμπιακός, οι φίλαθλοι που έκαναν το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» «Γεώργιος Καραισκάκης», οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος ΖΗΤΗΣΑΝ...,ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ τον ρέφερι Παπαχρήστο να πάει στο VAR για να δει την φάση!! Ενώ πρέπει να υπογραμμίσω πως ο εν λόγω διαιτητής ήταν δίπλα στην φάση και είδε καθαρά το τι έκανε ο Πασαλιδη. Και γι’αυτο έπρεπε από την αρχή να του δείξει ΚΟΚΚΙΝΗ και όχι για να πάρει αυτή την απόφαση να δει, να συμβουλευτεί το VAR!!!
        Έτσι δέν είναι κύριοι της εξυγίανσης;
        Ε;
       Ή μήπως υπάρχει αντίρρηση;
       Ντροπή!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου