Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Από την αρχή θέλω να δηλώσω πως όπως όλοι οι φίλαθλοι που θέλουν να βλέπουν μόνο και καλό  ποδόσφαιρο στέκομαι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και σε όποια απόφαση πάρει.
       Ήταν προμελετημένο το έγκλημα που έγινε στον Βόλο. Εκεί ενας διαιτητής που αν τον δείς βράδυ μπορεί να τρομάξεις με όνομα Φωτιάς (υπαλληλος είναι  αλλά  δεν ξέρω που και σε ποιόν ή σε ποιούς!) και ενας ακόμα διαιτητής στο VAR Ευαγγέλου υο όνομά του, έσφαξαν την μοναδική Ελληνική ομάδα που μετέχει σε Ευρωπαικό Κύπελλο- Πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό!
        Τον έσφαξαν με απόφαση των δήθεν εξυγιαντών!
        Ο Ολυμπιακός που δίκαια φωνάζει για ακύρωση ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ γκόλ στο 17 λεπτό και για δύο πέναλτυ που δέν του δόθηκαν, καταθέτει (ίσως να την έχει καταθέσει κιολας) μήνυση κατά του διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος  και  ζητάει επανάληψη του αγώνα όπως προβλέπει ο κανονισμός!
         Και φυσικά εάν ολα αυτά δέν γίνουν, όπως είπε ο κ. Μαρινάκης ο Ολυμπιακού θα αποσυρθεί, θα αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα.
         Και κάτι ακόμα.
         Γιατί σε όλα αυτά μπαίνει στην μέση ο ΠΑΟΚ καί ο Σαββιδης;
         Αλήθεια τι τον ενδιαφέρει αυτή η υπόθεση;
         Καί  γιατί μπραβο στον ψευτομαγκα Μπέο που ενήργησε σαν τραμπούκος; Σαν αλήτης; Σαν μπαχαλάκης; Και μπήκε (με ποιο δικαίωμα αλήθεια;) στον αγωνιστικό χώρο  καί κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού για κτυπήσει όποιος κι’αν ήταν μπροστά του.
         Ντροπή!
         Αίσχος!
         Όλα αυτά αποτελούν και είναι ντροπή για  το  Ελληνικό Ποδόσφαιρο  καί  δίκαια όλοι οι φίλαθλοι και ιδιαίτερα οι Ολυμπιακοί φωνάζουν πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Γιώργος Κοντονής 
      






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου