ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!




Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Λίγο πρίν από την σέντρα του ντερμπυ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ οι 35 χιλιάδες φίλαθλοι είχαν τήν ευκαιρία από τις μεγάλες οθόνες του «Γεώργιος Καραισκάκης» να δουν ένα εκπληκτικό video και να γυρίσουν την μνημη τους πολλά χρόνια πίσω!
       Ένα video που παρουσίασε τίς τραγικές εικόνες που ζήσαμε πρίν από πολλά χρόνια  (ιδιαίτερα εμείς οι παλαιότεροι. Είχα την ατυχία να είμαι στο στούντιο και να συντονίζω τίς μεταδόσεις κι’ετσι να το ζήσω αυτό το δράμα!) με τους 21 νεκρούς φίλους του Ολυμπιακού στο τέλος του ντερμπυ με την ΑΕΚ 6-0 γιατί η θύρα 7 ήταν μισόκλειστη!
       Έτσι οι χαρούμενοι, οι πανηγυρίζοντες φίλοι του Ολυμπιακού στην προσπάθεια τους να βγουν, κάποιος έχασε την ισορροπία του στίς σκάλες, έπεσε και αυτό έγινε ντόμινο με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν και να χαθούν 21 ζωές! 21 νέοι άνθρωποι! 
        Είδαμε ακόμα και τίς τραγικές εικόνες με το πούλμαν που μετέφερε φίλους του ΠΑΟΚ  να ανατρεπεται εκεί στα Τέμπη με αποτέλεσμα να έχουμε την απώλεια 6 νέων παιδιών!
        Με τίτλο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ οι 35.000 φίλαθλοι χειροκρότησαν και φώναζαν ρυθμικά ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ!
        Ο Ολυμπιακός τίμησε και τήν μητέρα ενός αδικοχαμένου παιδιού του Γιάννη Κανελλόπουλου, την κ. Πόπη Κανελλοπουλου, η οποία με την ομιλία της μας συγκίνησε ολους!
        ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 
Γιώργος Κοντονής 
       
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου