Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      —- Ρεε συ δέν σου κάνει εντύπωση; 
      —- Τι πράγμα; 
      —- Το γεγονός πως οι μπαχαλάκηδες που καθημερινά κάνουν ΑΝΩ  ΚΑΤΩ  την Αθήνα την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και γενικά όλη την Ελλάδα, ειναι ΠΑΝΤΟΥ; Αυτό δεν σε εντυπωσιάζει; Και μπορείς να μου πείς που ήταν όλοι αυτοί επι ημερών Τσίπρα  καί ΣΥΡΙΖΑ;
              Αυτή ήταν η συνομιλία που είχα αργά το βράδυ με εναν καλό φίλο καθηγητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
              Κι’εδω που τα λέμε ο κύριος καθηγητής έχει δίκιο.
            «Εύκολη» για την ακρίβεια «ευκολακι» είναι η απάντηση φίλε.           
              Πίσω από την σημερινή δράση των μπαχαλάκηδων κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ! Και μην ξεχνάς πως πρωτοκλασάτα ονόματα, πρωτοκλασάτοι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα κατέβηκαν χθες στο πεζοδρόμιο και διαμαρτυρήθηκαν για τίς επεμβάσεις της Αστυνομίας! Φώναζαν μάλιστα συνθήματα κατά του σημερινού υπουργού  Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ζητώντας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να τον διώξει!!                Με την στήριξη λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ οι μπαχαλακηδες και οι Ρουβίκωνες έχουν κάνει την Ελλάδα καλοκαιρινή χρονιάρες ημέρες!
                 Σπάνε βιτρίνες και αναγκάζουν τους επιχειρηματίες για να σώσουν την περιούσια τους να ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ και επειδή δέν τα έχουν τα χρήματα να παίρνουν οι περισσότεροι δάνεια!
                 Καίνε τα πάντα ακόμα και Χριστουγεννιάτικα δέντρα θέλοντας έτσι να περάσουν την ανομία. 
                 Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει την βία και την παρανομία. Και να προστατέψει την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών. Και θα το κάνει με κάθε τρόπο και κόστος!
                  Το καταλάβαμε όλοι ή να το ξαναπώ;
                  Έτσι μπραβο!
Γιώργος Κοντονής