ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
       Ήρθε!
       Τον παρέλαβε ο Δωδεκανήσιος συνάδελφός του και τού...πέρασε την γραμμή!
     «Δέν πρέπει να χάσει ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα με τα  μαύρα...»! Του είπε!
       Ο Ισπανός το κατάλαβε και το έβαλε στόχο του!
       Έτσι το βράδυ της Κυριακής μπήκε στο γήπεδο και σε διατεταγμένη υπηρεσία έκανε ολα όσα ζήσαμε μέσα στο γήπεδο στο «Γεώργιος Καραισκάκης» και φυσικά ολα όσα έδειξε η Τηλεόραση!        Για σφυρίξει φάουλ ο ΜΑΡΙΑ (αυτό είναι το ονόματα που είναι ολόκληρος συρμός τραίνου κι’εγω κράτησα το...τελευταίο βαγόνι!) υπέρ του Ολυμπιακού έπρεπε να δει τούς παίκτες του με...αίματα και να μην μπορούν να περπατάνε!




         Και φυσικά για να δώσει πέναλτυ έπρεπε ο Ποντενσε να ανατραπεί βίαια (και την πρώτη φορά αυτό έγινε, αλλά ο Ισπανός το έκανε γαργάρα!!!) και για σηκωθεί έπρεπε να μπει στο τερέν ο ιατρος Θέος και ολόκληρο το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων και τότε να...συγκινηθεί κάπως ο ΜΑΡΙΑ!!!
         Με τα λάθη του και τα ανορθόδοξα σφύριγματά του που έκανε-παρουσίασε τήν...ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο «Γεώργιος Καραισκάκης» και εξόργισε τους φίλους του Ολυμπιακού που με το παρατεταμένο «ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ» έδειξαν την δυσαρέσκεια τους!
          Οι Ισπανοί διαιτητές (και στο VAR) ηρθαν μας τα πήραν έκαναν ολα όσα τους είπε η ΕΠΟ και η ΚΕΔ έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, επέστρεψαν στην Χώρα τους κι’εζησαν αυτοί καλά κι’εμεις...χειρότερα!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου