ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής

       Ήταν πραγματικά μία απερισκεψία 

       Ενα λάθος της στιγμής.

       Ναι ένα ανθρώπινο λάθος...
       Κι'αυτό ακριβώς περίμενε ο διαιτητής τής εξυγίανσης ο κύριος...,αχ να δεις πως τον λένε...μου διαφεύγει αυτή την στιγμη το όνομά του, μα θα το θυμηθώ, πού θα πάει!..
       Αυτό περίμενε ο ρεφερι για να δείξε κόκκινη κάρτα σε πρωτοκλασάτο παικτη του Ολυμπιακού, ωστε να μην παίξει στο Κυριακάτικο ντέρμπυ με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
        Βέβαια την...λαβή την έδωσε ο ίδιος ο διεθνής Πορτογάλος των ερυθρολεύκων ο Ρούμπεν Σεμέδο που πηγε ατσαλα και επιπόλαια να αρπάξει την μπάλα άπο τα χέρια ενος μικρού που ηταν στόν αγωνιστικό χώρο για να την δίνει στούς παικτες οταν αυτη η μπάλα βγαίνει πλάγιο αουτ ή άουτ! Ο μικρός δεν τού την έδινε. Ο Σεμέδο εκνευρίστηκε και σπρώχνοντάς τον τον πεταξε στο χορτάρι. Εκεί μπηκε στην διαμάχη καί ο Φερέιρα Σόουζα που με άσχημες διαθέσεις πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον παίκτη του Ολυμπιακού.  Αμέσως έσπευσαν ολοι οι Ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές για να διαφυλάξουν τον συμπαικτη τους.
        Ο διαιτητής, θυμήθηκα το όνομά του Μανούχος  (όνομα κι,αυτό...) αφού μίλησε με τον Σκουλά στο VAR  (άλλο καλό παιδί της εξυγίανσης! Ναιαιαιαια...) έδειξε κίτρινη κάρτα στόν Σεμέδο που είχε άλλη μία (του  έδειξε χωρίς λόγο την πρώτη, για φάουλ που δεν ηταν...) κι'αμεσως την κόκκινη!
        Για την ιστορία ο...βελιγκέκας του ΟΦΗ ο Φερέιρα Σόουζα δεν τιμωρήθηκε ουτε με...παρατήρηση!
        Μιλάμε για τρομερή εξυγίανση!!!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου