ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
        Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (επτά ημέρες πρίν)  μαζί με τον καλό μου φίλο τον γνωστό Ποινικολόγο Δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις της Χώρας, τον Θανάση Χρ. Ζαχόπουλου, επισκεφτήκαμε στο γραφείο του (το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο) το επιτυχημένο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κι’αδελφικό μου φίλο Απόστολο Τζιτζικώστα.
        Η φιλία μου με την οικογένεια Τζιτζικώστα είναι πολλών πολλών δεκαετιών, τόσο με την μητέρα του, οσο ιδιαίτερα πολύ με τον αείμνηστο πατέρα του. Θυμάμαι πως τον πατέρα του τον έβγαζα πολλές φορές στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση στην ΕΡΤ ΕΡΑ και στό Νίου Τσάνελ και μαζι κρίναμε την επικαιρότητα... Ήταν το ίδιο καλός, όπως είναι σήμερα ο Απόστολος, ο γιός του.     
       Στο ραντεβού μας ο Θανάσης κι’εγώ φθάσαμε ακριβώς στίς 12.30 μετά το μεσημέρι και ο Απόστολος Τζιτζικώστα μας υποδέχθηκε με ανοικτή την αγκαλιά του στην πόρτα του γραφείου του.



      «Γιώργο μου καλώ ήρθες»!
        Με τίς ζεστές αυτές 4 λέξεις και με φιλιά ο Απόστολος με υποδέχθηκε στην Θεσσαλονίκη.
        Στη συνέχεια και αφού μιλήσαμε για τα πολιτικά δρώμενα και για το πως βλέπω «την πορεία της Κυβέρνησης», αναφερθήκαμε στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και στο έργο που έχει γίνει αλλά και γίνεται καθημερινά από τον επιτυχημένο Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος δίκαια έχει χαρακτηριστεί και για μένα είναι ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
        Για την αγάπη του φίλου μου Απόστολου στο πρόσωπό μου, θέλω από καρδιάς να τόν ευχαριστήσω και να τον διαβεβαιώσω πως σε ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, γιατί πιστεύω στίς ικανότητες του και στην πολιτική οξυδέρκειά του.
        Απόστολέ μου πολύ πολύ σε ευχαριστώ.
        Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Θανάσης Χρ. Ζαχόπουλος κι’εγώ ανεβήκαμε στο πρες ρούμ του Ξενοδοχείου Ηλέκτρα Παλλάς για το καθιερωμένο ουισκάκι μας, μαζί με τίς...τηγανητές πατάτες!
Γιώργος Κοντονής 
                                 Συνεχίζεται...






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου