Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ήταν.
      Είναι.
      Και θα είναι ο αδιαφιλονίκητα πρωταθλητής του Τσάμπιονς Λιγκ της Ενημέρωσης για πολλες δεκαετίες ο καλός μου φίλος συνάδελφος δημοσιογράφος ο Γιώργος Αυτιάς.
      Σύμφωνα και με τίς τελευταίες μετρήσεις ο Γιώργος Αυτιάς ειναι Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
      Και όπως λένε οι εταιρείες μέτρησης «η διαφορά παραμένει σταθερή και η ποιοτική δύναμη της εκπομπής του είναι πλέον σταθερο τηλεοπτικό γεγονός».    
      Όλες οι εταιρείες και ιδιαίτερα η AGB  του δίνουν την πρώτη θέση.       Ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται λοιπόν σε όλες τίς τηλεοπτικές ηλικίες και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο!
      Είναι γεγονός πως ΟΛΟΙ, το τονίζω Ο Λ Ο Ι  περιμένουν να έρθει Σαββατοκύριακο για να δουν τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον  Γιώργο Αυτιά, ο οποίος κρατάει και θα κρατάει για πάντα τα σκήπτρα της σωστής ενημέρωσης.
      Κάθε Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς στο γενικό σύνολο έχει το 28,8% και συγκεντρώνει ΟΛΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
      Γενικά ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ επιλέγουν για όλα τα θέματα της κοινωνίας, όπως την οικονομία, την πολιτική, το ασφαλιστικό κά, επιλέγουν τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τόν Γιώργο Αυτιά.
      Και βέβαια η απόσταση των άλλων εκπομπών που τον ακολουθούν, είναι μεγάλη, τεράστια. 
      Δείτε τώρα τα επίσημα στοιχεία όπως μας τα έστειλε η AGB
      

             Μπράβο Γιώργο μου.
            Α Ξ Ι Ο Σ 
Γιώργος Κοντονής