ΡΕΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ;



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Όλες τούτες τις ημέρες που η ΕΕΑ έβγαλε την απόφαση-γνωμοδότηση, η οποία ήταν δεσμευτική για τα επόμενα δικαστήρια της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ, διάβασα, άκουσα, είδα πολλά και φυσικά όλα και όλοι κατέληγαν στο ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ!
     Βέβαια είχε βγει αμέσως μετά την απόφαση ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης και με λόγια που...μάσαγε τόνισε πως δεν πρέπει να εφαρμοστεί ο εξοντωτικές νόμος και να υποβιβαστούν δύο ιστορικές ομάδες. Υπογράμμισε μάλιστα πως η Κυβέρνηση θα φέρει κατεπείγουσα διάταξη με νόμο που θα μετατρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις την...θανατική ποινή, σε αφαίρεση βαθμών, από 5 μέχρι και 10! Πράγματι ο νόμος ήρθε και ψηφίστηκε με 156 από τους βουλευτές της ΝΔ δηλαδή. Είχε προηγηθεί η διαγραφή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη που είπε ότι εάν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αυτός δέν μπορεί να είναι στο ίδιο τραπέζι με ολους αυτούς (πρωθυπουργό υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ!) που κάνουν ότι τους λένε τρίτοι!
     Ο νόμος πέρασε κι’ετσι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη γλίτωσαν τον υποβιβασμό! Θα τιμωρηθούν με -5 ή -10 Βαθμούς!
     Όμως και η λύση αυτή δέν άρεσε στον ΠΑΟΚ, που προφανώς ήθελε κάτι καλύτερο!!!
     Έτσι άρχισαν να μιλάνε κάποιοι που όχι μόνο δεν ξερουν από το...ΤΟΠΙ, αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠ’ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!
     Μεταξύ αυτών και εκτός από τον αρμόδιο υφυπουργό τον κ. Αυγενάκη, μιλάει σχεδόν καθημερινά και ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ενώ δέν...πιάνει όσα του λένε κάποιοι προσπαθεί ανορθόδοξα και μάλιστα λέει πράγματα που τον εκθέτουν!
     Αλήθεια ρεε Κυριάκο (Βελόπουλος) τι έχει η μπάλα μέσα; Ξέρεις;
     Το πλεκτό τι είναι; Γνωρίζεις;
     Το ίδιο ερώτημα το θέτω και σε ολους αυτούς που με τον άλφα ή βήτα τρόπο παίρνουν κάποια θέση για τον νέο νόμο που πέρασε η Κυβέρνηση και που προσωπικά πιστεύω πως είναι σωστός.
     Αλλωστε, όπως έχω πει σ’αυτές τίς κρίσιμες ημέρες, ώρες, λεπτά, που περνάει η χώρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ!..
     Ναι, αυτή είναι η αλήθεια!
     Γι’αυτο λέω ρεε μάγκες, τι έχει η μπάλα μέσα; Ε;
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου