ΚΑΥΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Ν Τ Ρ Ο Π Η











Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Η σημερινή ημέρα με αναφορά σε πολλές Παγκόσμιες Ημέρες είχε τις περισσότερες ειδήσεις!
     Και ναι είχε και την καυτή επικαιρότητα!
     Μια επικαιρότητα που τρέχει με ιλιγγιώδη με πυραυλική ταχύτητα και που είμαστε υποχρεωμένοι να τρέχουμε και εμείς οι δημοσιογράφοι αν όχι με μεγαλύτερη ταχύτητα, τουλάχιστον με την ίδια ώστε να την προλαβαίνουμε.
     Εκτός από τα διαφορά αστυνομικά που είναι ζητήματα της καθημερινότητας και από το γεγονός της νοσηλείας στην ΜΕΘ και μάλιστα είναι διασωληνωμένος του καλού μου φίλου και γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά (ευχές όλων μας είναι να το ξεπεράσει...) έχουμε και το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να μπεί στο σωστό δρόμο! 
     Κι’ακόμα σήμερα -δείτε το έχω σχολιασει στο Facebook.com- έναν μικρό που φιλοξενείται στην Χώρα μας με όλες τίς τιμές, δείτε την συμπεριφορά του απέναντι στο Εθνικό μας λάβαρο!
     Πατάει την σημαία μας. Ασπάζεται την ημισέληνο! Και σχίζει την Ελληνική σημαία. 
     Την σημαία μας που οι πρόγονοί μας την πότισαν με το αίμα τους,  αλλά και σήμερα αν χρειαστεί θα δώσουμε και εμείς την ζωή μας. Αυτό το...καλόπαιδο την ποδοπατεί, την σχίζει, την κάνει χαρτοπόλεμο και μας δείχνει μας φοβερίζει με το δάκτυλο του, ενώ κάνει και το σχήμα της Χώρα του!
     Ναι τα κάνει στην Χώρα που τον φιλοξενεί, που αντί να σκύψει και να φιλήσει το χώμα της, της συμπεριφέρεται με απαίσιο τρόπο!
     Και όλα αυτά χωρίς κάποιος από τους υπεύθυνους να τον στείλουν από εκεί που ήρθε!
     Ντροπή ρεε...
     Αίσχος.
     Περιμένω να δω το αποτέλεσμα...
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου