Η ΒΑΣΩ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΙΥ!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Όλοι γνωρίζουμε τίς υπηρεσίες που προσφέρουν τα Νοσοκομεία στην υγεία των πολιτών.
     Και όλοι ξέρουμε πως το Γενικό Κρατικό Ογκολογικό Νισοκομείο οι «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε έναν δύσκολο τομέα, όπως είναι ο Καρκίνος. Και η προσφορά των υπηρεσιών του είναι άψογη. Κάτι που το ομολογούν Ο Λ Ο Ι !
      Πρίν λίγα χρόνια το Νοσοκομείο λειτουργούσε σαν μια μικρή μονάδα!
      Ήταν η μονάδα Ογκολογίας με τον ιατρό Γεράσιμο Αραβαντινό και τιυς συνεργάτες του!
      Στο υπόλοιπο κτίριο δέν λειτουργούσε τίποτα. 
      Οι κλίνες είχαν μετατραπεί σε...γραφεία των ειδικευόμενων!
      Η κατάσταση είναι αλήθεια, πως ήταν τραγική!
     Από την ημέρα που ο τότε υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος  ανέθεσε την διεύθυνση του Νοσοκομείου στην Βάσω Φιλιππάτου,  «οι Αγιοι Ανάργυροι» άλλαξαν!
      Σιγά σιγά άνοιξαν όλες οι πτέρυγες του Νοσοκομείου με άριστα αποτελέσματα.
      Έτσι σήμερα οι ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ λειτουργούν διαθέτοντας όλες τις  κλινικές σε όλες τίς ειδικότητες!
      Από μονάδα αίματος έως και οδοντιατρείο!
      Είναι μια επιτυχία που φέρει κι’αυτή την υπογραφή της ΒΑΣΩΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ.
      Όλες οι Μονάδες λειτουργούν με προγραμμα και με εκπληκτικό τρόπο.
     Πρόσφατα αναφέρθηκα σε σχόλιο μου στο επιτυχημένο Τμήμα Ακτινοθεραείας την διευθ6νση του οποίου έχει η γνωστή ιατρός Ακτινοθεραπευτρια Ογκολόγος η Dr Ελένη Αθανασίου η οποία μαζι  με τους συναδέλφους της και συνεργάτες της και παρά τις ελλείψεις ομολογουμένως κάνει θαύματα, στην ακτινοθεραπεία. Και αξίζουν τόσο στην κ. Αθανασίου οσο και σε ολους πολλά μπράβο. Και δίκαια όλοι οι ασθενείς καθημερινά στέλνουν χιλιάδες ευχαριστώ.
      Ένα άλλο Τμήμα που λειτουργεί άψογα είναι αυτό του Ογκολογικού, το οποίο διευθύνσει με μαεστρία ο γνωστός Ογκολόγος ιατρός Γεράσιμος Αραβαντινός το οποίο επισκέπτονται ασθενείς από όλη την Ελλάδα!
      Πρέπει ακόμα να αναφέρω και την κατά τρόπο εντυπωσιακό διεύθυνση της Α’ Γενικής Χειρουργικής Κλινικής από τον γνωστό Χειρουργό Πέτρο Γρηγορόπουλο, από το νυστέρι του οποίου σώθηκαν και σώζονται χιλιάδες άνθρωποι!
      Όλα λοιπόν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ λειτιυργούν καταπληκτικά με μαέστρο την διευθύνουσα Βάσω Φιλιππάτου η οποία έχει χαρακτηριστεί από ολους ως Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ.
     Για μένα, που η Βάσω Φιλιππάτου είναι καλή μου φίλη, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.
     Μαζι της, άμεσος συνεργάτης της είναι ο Παντελής Στεργιάννης. Ένας νέο άνθρωπος. Ένας νέος επιστήμονας που αποτελεί και είναι το δεξί χέρι της διευθύνουσας της κ. Φιλιππάτου. Γνωρίζει άψογα την δουλειά του.
     Προσωπικά θέλω να πω πολλά πολλά ευχαριστώ, με την ευχή να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο που έχουν αναλάβει σε ένα πολύτιμο τομέα όπως είναι αυτός της υγείας.
     Βασω και Παντελή ευχαριστώ πολύ
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου