ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Δέν θα έχουμε, είχαμε πιο σωστά μόνο Μνημόνιο για την οικονομική κατάσταση της Χώρας, άλλα έχουμε και ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Για το πως δηλαδή θα λυθεί το δύσκολο πρόβλημα που έχει φέρει το ποδόσφαιρό μας στον πάτο του βαρελιού και τελευταίο στην Ευρώπη.
      Η υπογραφή του Μνημονίου έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της UEFA και του Αντιπροέδρου της FIFA. Έτσι σήμερα τέθηκαν οι βάσεις για την αλλαγή και την θεραπεία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
      Σύμφωνα με τίς Κυβερνητικές πηγές, οι όποιες δικαστικές αποφάσεις, θα γίνουν σεβαστές από ολους ώστε να προχωρήσει το ποδόσφαιρό μας στην επόμενη ημέρα.
      Στόχος είναι η νέα σεζόν να είναι για το ποδόσφαιρό μας, μια καινούργια αρχή σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα με την συμβολή της Πολιτείας, η οποία για πρώτη φορά παρεμβαίνει σε τέτοιο επίπεδο.



           Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρό μας από τίς βρωμιές που είναι γεμάτο. Και οκά αυτά γίνονται υπό την επίβλεψη της UEFA και της FIFA.
           Εκεί που έριξαν το μεγαλύτερο βάρος ΟΛΟΙ είναι η πάταξη της βίας. Το ζήτημα αυτό έχει γίνει και είναι ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ, με τις ομάδες  μας να καλούνται να διώξουν, να αποβάλλουν τους χούλιγκανς από τίς εξέδρες τους.
           Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση στην απόδοση, στο προϊόν. Και φυσικά οι πρωταγωνιστές οι παίκτες να παίξουν καλή μπάλα.
           Ο στόχος αλλά και ο σκοπός της Κυβέρνησης είναι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο να γίνει ανταγωνιστικό και ισάξιο των άλλων Ευρωπαϊκών Χωρών.
           Ιδωμεν.
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου