Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ώρες μας χωριζουν από τον αγώνα ΠΑΟΚ Ολυμπιακού που βγάζει τον πρώτο στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκας και ο οποίος θα έχει αβαντάζ κάποιους βαθμούς παραπάνω στους αγωνες των πλέι οφ!
      Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη!
      Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ για να...πιάσει κορυφή θέλει μόνο νίκη!
      Σε αντίθεση με τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό που παίζει για δυο αποτελέσματα. Για νίκη. Και για ισοπαλία!
      Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ένα κοινό σημείο.
      Και οι δυο έχουν Πορτογάλο προπονητή. Τον Αμπέλ Φερειρα ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης και τον Πέδρο Μάρτινς οι Ερυθρόκευκοι του Πειραιά. Έτσι όπως λένε πολλοί και οι δύο ομάδες παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο!
      Λένε ακόμα πως ο ένας γνωρίζει τα μυστικά του άλλου, που σημαίνει ότι ξέρει τα κόλπα που θα προσπαθήσει ο ένας να κάνει στον άλλον προκειμένου να πάρει την νίκη!
      Προσωπικά ολα αυτά που λέγονται κι’ακουγονται με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Θέλω λοιπόν να γίνει ένας καλούς αγώνας. Χωρίς βία. Και να κερδίσει ο καλύτερος! Αλλά πάνω από ολα να κερδίσει το Ελκηνικο ποδόσφαιρο.που δυστυχώς με γνώμονα την δήθεν εξυγίανση περνάει μια δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο κρίσης. 
        Η UEFA καί η FIFA που έπειτα απο πρόσκληση της Κυβέρνησης έρχεται εδώ για να υπογράψει Μνημόνιο, εάν δέν συμμορφωθούν οι ΠΑΕ, έχουν ετοιμάσει την ΑΠΟΒΟΛΗ  τους από κάθε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου