Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Είναι γεγονός.
      Ο Ελληνικός λαός τον λατρεύει στην κυριολεξία.
      Κι’εδω που τα λέμε έχει δίκιο ο λαός. Γιατί ο Γιώργος Αυτιάς, που κάθε Σάββατο και Κυριακή μπαίνει σε πάνω από  τρία εκατομμύρια σπίτια, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, με στοιχεία, με πίνακες και παραδείγματα!
      Ο Γιώργος Αυτιάς που με το σπαθί του έχει κερδίσει αυτήν την μεγάλη την αγάπη του κόσμου, ήταν είναι και θα παραμείνει Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗΣ!
      Ο κόσμος τον καλοδέχεται στο σπίτι του και με ανοικτή και ζεστή πια την αγκαλιά του περιμένει να ακούσει, να μάθει ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ! Και ο Γιώργος Αυτιάς αυτό κάνει κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή του παρουσιάζει την αλήθεια, την πραγματικότητα, με νέες ειδήσεις για το ασφαλιστικό, για τον απάνθρωπο νόμο Κατρούγκαλου,  για τις συντάξεις, για το επικουρικό, για τα αναδρομικά, για τα φάρμακα και φυσικά όλα όσα περιμένουν (τον κοσμάκη) στο μέλλον.
     «Εμείς εδώ τα λέμε ΟΛΑ...» Τονίζει, λέει και ξαναλέει ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος με την επιστημονική ομάδα του και τους συναδέλφους δημοσιογράφους έχει κάνει μια ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΤΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ. Ικανή να επιβάλει την δίκαιη άποψη της σε κυβερνήσεις και υπουργούς για το καλό, προς όφελος δηλαδή του Έλληνα!
       Ο Γιώργος Αυτιά έχει καταφέρει, κάτι που κι’εγώ είχα καταφέρει παλιά (σας γυρίζω 50 χρόνια πίσω...) στο Ραδιόφωνο!
       Τότε ακούγοντας Ραδιόφωνο ΕΡΤ ΕΡΑ ΟΛΟΙ έλεγαν «τό’πε ο Κοντονής»! Κι’αυτο δεν...χωρούσε αμφισβήτηση!
       Τώρα βλέποντας Τηλεόραση ΟΛΟΙ τονίζουν-ομολογούν «ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΤΙΑΣ»! Κι’αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ!
       Μπράβο στον Γιώργο Αυτιά και στους άξιους συνεργάτες του.
       Και το Σάββατο και την Κυριακή (22 και 23 Φεβρουαρίου 2020) ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιώργος Αυτιάς ήρθε πρωτος και καλύτερος.
       Το 22,5% είδε Γίωργο Αυτιά 
       Το 18 είδε ΟΡΕΝ Και
       Το 8% είδε ΕΡΤ ΑΝΤ1 και MEGA
        Συγχαρητήρια Γιώργο.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου