Η ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Β Α Σ Ω Φ Ι Λ Ι Π Π Α Τ Ο Υ








Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Στα 55+ χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας, έχω παραβρεθεί σε χιλιάδες εκδηλώσεις κοπής Αγιοβασιλιόπιτας.
      Άλλες ήταν καλές...
      Άλλες λιγότερο καλές...
      Όλες πάντως είχαν κι’έγραψαν την δική τους ιστορία!
      Δέν είναι όμως υπερβολή να σας πω πως στην κοπή της Αγιοβασιλιόπιτας της ΤΟ της ΝΔ της Νέας Φιλαδέλφειας,   που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου του 2020 και που είχε την καλοσύνη να με καλέσει η ψυχή της ΤΟ και της Νέας Δημοκρστίας η καλή μου φίλη η Βασω Φιλιππάτου και ο άμεσος συνεργάτης της ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας και καλός φίλος μου ο Παντελής Στεργιάννης,   Ο Λ Α  Η Τ Α Ν  Τ Ε Λ Ε Ι Α. Και τα πάντα όλα Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Η Σ Α Ν  Α Ψ Ο Γ Α ! Κάτι που το ομολογούν οι περίπου χίλιοι καλεσμένοι, που είχαν γεμίσει μέσα κι’εξω την μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.     
      Και φυσικά η επιτυχημένη εκδήλωση είχε και έχει και θα έχει ονοματεπώνυμο Β Α Σ Ω   Φ Ι Λ Ι Π Π Α Τ Ο Υ.

   

       Μάλιστα ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι υπουργοί, βουλευτές και απλοί μιλώντας έπλεξαν -δίκαια- το εγκώμιο της προέδρου της ΤΟ της ΝΔ.
       Τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης, οσο ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισαν πως η Νέα Δημοκρατία και οι ίδιοι οφείλουν πολλά στην Βασω Φιλιππάτου. Το ίδιο υποστήριξαν και οι βουλευτές Ζωή Ράπτη και Βασίλης Οικονόμου που μίλησαν στη σ6νεχεια.
       Και θα πρέπει να υπογραμμίσω πως εάν δέν είχε αναλάβει τα ηνία της ΤΟ της ΝΔ εδώ στην Νέα Φιλαδέλφεια η Βάσω Φιλιππάτου και το δεξί της χέρι ο Παντελής Στεργιάννης αλλά και των άλλων μελών της διοίκησης, τότε η τοπική δέν θα υπήρχε. Κι’αυτο το λένε και το φωνάζουν όλοι οι υψηλόβαθμοι της Γαλάζιας Παράταξης.
       Προσωπικά θέλω να πω πως η Βάσω Φιλιππάτου είναι η μόνη που με την προσωπικότητα της δίνει οντότητα και κύρος στην ΤΟ της ΝΔ στην Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Και κοντά της πάντοτε ο Παντελής Στεργιάννης.
       Βασω μου είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που με συγκαταλέγεις στους φίλους σου.
       Σε ευχαριστώ πολύ.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου