ΟΣΕΣ ΠΑΕ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ UEFA ΚΑΙ FIFA ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Ναι!
      Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συμφώνησε σε  Ο Λ Α  με τον πρόεδρο της UEFA τον κ. Αλεξάντερ Κέφεριν και θα ισχύσει ΜΝΗΜΟΝΙΟ στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Και φυσικά Ο Χ Ι αυτό που ισχύει σήμερα...
      Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης που έχει αναλάβει ύστερα από εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά συναντήθηκε στην Ελβετία με τον πρόεδρο της UEFA (ο Αλεξάντερ Κέφεριν έρχεται τίς επόμενες ημέρες στη Αθήνα, ενώ ο Πρωθυπουργός θα καλέσει και τον πρόεδρο της FIFA) και συζήτησαν τα πάντα ώστε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο να βγει από την βρωμιά που έχει πέσει!
      Τι βγαίνει από την συνάντηση;
      Βγαίνει πως η UEFA συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια, ενώ από την Κυβέρνηση υπήρξε πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και πως σε περίπτωση παραβίασης των Μνημονιακών κανόνων, θα υπάρξει ΑΠΟΒΟΛΗ της ΠΑΕ των ομάδων από ΟΛΕΣ τίς Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
      Σύμφωνα με πληροφορίες οι βασικοί άξονες του Μνημονίου, το οποίο θα συμφωνηθεί, είναι πέντε.
      * Πρώτον    Επιλογή προσώπων για κρίσιμες θέσεις ευθύνης στο ποδόσφαιρο, υψηλού κύρους και αδιαμφισβήτητης ακεραιότητας.
      * Δεύτερον  Αναθεώρηση του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των κεντρικών οργάνων διοίκησης του ποδοσφαίρου.
      * Τρίτον      Ενίσχυση των μέτρων αδιαβλητότητας των αγώνων. Διαιτησία VAR κά
      * Τέταρτον  Αυστηρό πειθαρχικό πλαίσιο για πράξεις που ενθαρρύνουν την βία.  Και, 
      * Πέμπτον   Αυστηρά μέτρα που θα φθάνουν μέχρι τον αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος.
      Είναι μέτρα που τελικά ΟΛΟΙ πρέπει να τα υπογράψουν, εάν θέλουμε να κάνουμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜ, που θα το σέβονται στην Ευρώπη και στον κόσμο όλον.
Γιώργος Κοντονής 
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου