ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ!


Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
        Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ο Σωτήρης Τσιόρδας στην τακτική του ενημέρωση (γίνεται καθημερινά στις 6 το απόγευμα) ανακοίνωσε πως τα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η πολιτεία αποδίδουν.
        Σήμερα εν τω μεταξύ είχαμε 95 νέα κρούσματα.
        Έτσι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε 1156.
        Από αυτά 69 είναι διασωληνομένοι στις ΜΕΘ
        Ενώ τα θύματα οι νεκροί έφθασαν στους 38.
        Ο κ. Τσιόρδας που ζήτησε ΟΧΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ τόνισε πως εξετάζονται διαφορά φάρμακα ενώ οι επιστήμονες συνεχίζουν τις έρευνες τους για το φάρμακο και το εμβόλιο!
        Όπως υπογράμμισε δεν πρέπει κάποιος να παίρνει κάποιο φάρμακο χωρίς να υπάρχει ιατρική συμβουλή γιατί οι κινδυνοι είναι πολλοί και μεγάλοι.
        Εκεί που ο καθηγητής στάθηκε περισσότερο είναι στις δομές και στα γηροκομεία όπου τα άτομα είναι πολλά. Εδώ θα πρέπει να τηρούνται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και με ΑΥΣΤΗΡΟ τρόπο τα μέτρα προφύλαξης.



         Από την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς που σήμερα με ελικόπτερο πέταξε για τα χωριά που είναι σε καραντίνα από τον φονιά Κορωνοιό, τόνισε πως για μια ακόμα εβδομάδα η καραντίνα θα συνεχιστεί.
         Ο λόγος για τα χωριά Εχινος, Δαμάντικα και Δραγέστα.
         Τόνισε ακόμα πως ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ έως και τις 11 Απριλίου, η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.
         Με το μοναδικό όπλο μας που έχουμε κατά του άτιμου και υπουλου, του φονιά Κορωνοιού ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ. Αυτό θα συνεχιστεί για το καλό όλων μας.
         ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ.
Γιώργος Κοντονής 






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου