ΠΙΛΟΤΟΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ»!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Μπορεί εφέτος ο αόρατος εχθρός, ο ύπουλος και μπαμπέσης Κορωνοιός να μην επέτρεψε να γίνουν παρελάσεις, αυτό όμως δέν εμπόδισε να πετάξουν δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από την Αθήνα και από άλλες μεγαλουπόλεις, όπως και δύο ελικόπτερα δίνοντας χρώμα στόν λιτό πολύ πολύ λιτό εορτασμό για την επέτειο της Εθνικής μας εορτής της 25 Μαρτίου 1821,  που εφέτος συμπλήρωσε 199 χρόνια!
     Βέβαια έγινε και η επίσημη κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Παρόντες σ’αυτή την πολύ σεμνή τελετή ήταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξης Τσίπρας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.


                   Είναι η ώρα που η ΠτΔ Κατεριλνα Σακελλαροπούλου ετοιμάζεται για την κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.


                  Η Ελληνική Σημαία κυματίζει υπερήφανη κα8 στο Εθνικό Κοινοβούλιο.


             Οι πολιτικοί Αρχηγοί με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη παρακολούθησαν την κατάθεση του Στεφάνου από την ΠτΔ

     Ήταν μια διαφορετική εορτή από τις άλλες που μέχρι σήμερα έγιναν και έχουμε δει!
     Ελπίζω και με την βοήθεια της Παναγίας Μητέρας Μας του χρόνου το 2021 θα εορτάσουμε με πανηγυρικό τρόπο την Εθνική μας Παλιγγενεσία, το Ξεσηκωμό του Γένους. Αλλωστε συμπληρώνονται τα 200 χρόνια από τότε...
     Χρόνια πολλά 
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου