ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Η Παναγία Μητέρα Μας.
     Ο Κύριος και Θεός Μας ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
     Είναι ΠΑΝΤΟΥ και μας προστατεύουν.
     Σήμερα όπως και την Παρασκευή στους Δ´ Χαιρετισμούς είχα την ευκαιρία να προσευχηθώ όπως και ο υπόλοιπος κόσμος από το σπίτι βλέποντας  από την Τηλεόρσση (ΑΝΤ1) την Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας ο Σεβασμιότατος  κ. Γαβριήλ από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας.    
 Προσευχηθήκαμε.


     Ζητήσαμε την βοήθεια της Παναγίας Μας και του ΧΡΙΣΤΟΥ Μας, ώστε να απαλλαγούμε από αυτόν τον αόρατο, αλλά ύπουλο, μπαμπέση και θανατηφόρο Κορωνοιό  που πλήττει τον καιρό αυτόν την Παυριδα μας και ολόκληρο τον κόσμο.
     Εναν ιό που προσπαθεί η Επιστημονική Κοινότητα να αντιμετωπίσει με μοναδικό όπλο, μέχρι στιγμής, το ΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ!
     Είμαι βεβαιος πως με την βοήθεια της Παναγίας Μητέρας Μας και του Κυρίου και Θεού Μας θα το ξεπεράσουμε κι’αυτό και αύριο θα είναι μια ανάμνηση πικρή.
     Μαζί με τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ συμπροσευχήθηκαν ο Πρωτοσυγγελος της ΙΜ Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκιδονος ο Πανοσιολογιοτατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης και ο Αρχιδιάκονος ο π. Αλέξιος Κουρτέσης.
      Πριν από το «Δι’ευχών» ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στην σημερινή παραβολή του Ιερού Ευαγγελίου και είπε πως «...είμαστε άνθρωποι και τα γόνατα μας λυγιζουν. Με πίστη ομως στον Κύριο Μας και με προσευχή θα σταθούμε στα πόδια μας  και θα το ξεπεράσουμε...».
       Α Ξ Ι Ο Σ
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου