ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΕΙΣ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Στην τακτική ενηνερωση του ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόρδας αναφέρθηκε στο τι γίνεται Παγκόσμια με τον άγνωστο και ύπουλο Κορωνοιό. Αναφερόμενος ειδικά στην Πατρίδα μας τόνισε πως πρέπει ΟΛΟΙ να τηρήσουμε το ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ και να αποφεύγονται εικόνες όπως αυτές που είδαμε σήμερα έξω από κάποια υποκαταστήματα Τραπεζών στην Αθήνα, τον Πειραιά την Θεσσαλονίκη και σε άλλες Μεγαλοπολεις.



          Όπως είπε ο κ. Τσιόρδας σήμερα είχαμε 82 νέα κρούσματα.
          Και συνολικά τα κρούσματα έφθασαν στα 1314!
          Βέβαια σήμερα έγινε γνωστό πως υπάρχουν ακόμα και 20 κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στην Χώρα μας, κρούσματα τα οποία ΔΕΝ προσμετρώνται στα δικά μας.
          Όπως τόνισε ο καθηηγτής 85 είναι διασωληνομένοι.
          Ενώ σήμερα έχασαν την μάχη 6 άτομα.
          Στο σύνολο οι νεκροί έφθασαν τους 49.
          Εάν αληθεύουν όλα αυτά που μου είπαν τότε δέν κάνουμε τίποτα, είπε...
          Δέν πρέπει να χαλαρώσουμε τα μέτρα με τίποτα...
          Ο κ. Τσιόρδας αναφέρθηκε ακόμα και στίς μάσκες τονίζοντας την χρησιμότητά τους. Και ενημέρωσε πως, ποιοι και ποτέ πρέπει να την χρησιμοποιούν...



            Από την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι η ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ του νομού Καστοριάς τίθεται μπαίνει σε καραντίνα!
            Ενώ από σήμερα και για 14 ημέρες απαγορεύεται η κυκλοφορία από τίς 20.00 το βράδυ έως τις 08.00 το πρωί σε 5 Πόλεις της Καστοριάς και της Ξάνθης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην απαγόρευση περιλαμβάνεται και η ίδια η Ξάνθη!
            Αναφέρθηκε στα μέτρα που παρθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου ύστερα από κοινή απόφαση του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Δημάρχου Ζερβά έκλεισαν την παραλία, για πολλές ώρες και φυσικά για τα Σαββατοκύριακα.



         Έκ μέρους των Τραπεζών μίλησε η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Ζαχαρούλα Απαλαγάκη, η οποία καυτηρίασε το σημερινό απαράδεκτο φαινόμενο έξω από κάποια υποκαταστήματα όπου ο κόσμος χωρίς προφύλαξη ήταν μπουλούκι, τονίζοντας πως ΟΛΑ μπορούν πια να γίνουν με την κάρτα μας.
         Υποστήριξε πως οι νέοι πρέπει πλέον να βοηθήσουν και να μάθουν τους μπαμπάδες και τους παππούδες, για το πως τις χρησιμοποιούμε!
         Μίλησε ακόμα και ο Γραμματέας Εσόδων τονίζοντας πως δεν χρειάζεται να συνωστιζονται έξω από τις Τράπεζες, αφου δόθηκε παράταση για όλα...
Γιώργος Κοντονής  




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου