ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»!





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Στα πλαίσια της απ’ευθείας ενημέρωσης του Ελληνικού λαού απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, είδαμε σήμερα ένα νέο μήνυμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είπε την αλήθεια όπως και κάθε φορά άλλωστε και υποστήριξε πως ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!
      Αναφέρθηκε σε όλα όσα γίνονται και συμβαίνουν στην γειτονική Ιταλία και στην Ισπανία.
      Για την Χώρα μας ο πρωθυπουργός τόνισε πως θα παρθούν κι’αλλα πιο αυστηρά μέτρα προκειμένου να μην διακινδυνεύσουν περισσότεροι.
      Κάλεσε τον κόσμο να μένει μέσα στο σπίτι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον άτιμο, τον ύπουλο, τον αόρατο εχθρό τον Κορωνοιό.
      Και τόνισε πως δέν πρέπει να φεύγουν από την Αθήνα για τα Χωριά ή για τα νησιά γιατί έτσι ο κίνδυνος,  όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για τους ίδιους που έφθασαν εκεί,  είναι πολύ πολύ μεγάλος.
      Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί τώρα με τον Κορωνοιό, λέγοντας πως σε ολους θα δοθεί το δώρο και φυσικά στους ιατρούς και στο βοηθητικό προσωπικό που ξεπερνάνε τον εαυτόν τους ώστε να βοηθήσουν τους ασθενείς τούτες τις δύσκολες στιγμές.
      ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ λοιπόν. Είναι τό σωστό-δίκαιο και εσείς κάντε το πράξη.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου