ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε.
     Ψήφισε και ανέδειξε για μια ακόμα φορά υπερπρωταθλητή Τσαμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση τον Γιώργο Αυτιά.
     Και το Σαββατοκύριακο αυτο, ο ένας, ο μοναδικός Γιώργος Αυτιάς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αναδείχθηκε πάλι υπερπρωταθλητής. 
     Η πρωινή Τηλεοπτική Ενηνερωση πια έχει αποκτήσει ο ν ο μ α τ ε π ώ ν υ μ ο Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ  Α Υ Τ Ι Α Σ !
     Κατέκτησε την πρώτη θέση πανηγυρικά!
     Και φυσικά ολους τους δευτεροτριτοτεταρτους τους άφησε πολύ πολύ πίσω! 
     Ακλόνητος στην πρώτη θέση ο λαοφιλής συναδελφος δημοσιογραφος, που  έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων τηλεθεατών. Όλοι περιμένουν το Σαββατοκύριακο κοντά στα δύο εκατομμύρια για να ενημερωθούν για την Επικαιρότητα, για τις συντάξεις και να πάρουν απαντήσεις από τον Γιώργο Αυτιά, τον ΔΙΚΟ τιυς ΑΝΘΡΩΠΟ και την Επιστημονική Ομάδα του στα πολλά δικά τους ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. 
      Πρέπει να υπογραμμίσω πως ο Γιώργος Αυτιάς κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή με την εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τον ΣΚΑΙ (από τις 6 εως τίς 10 το πρωί) ξεπερνά σε θεαματικότητα κατά ΔΕΚΑ και πλέον μονάδες ΟΛΑ τα αλλά Κανάλια στο σύνολό τους στην θεαματικότητα τους! Δηλαδή όλοι οι άλλοι μαζί δεν μπορούν να φθάσουν τον Γιώργο Αυτιά που τους ξεπερνά κατά ΔΕΚΑ και πλέον μονάδες!!
     Προσωπικά θέλω να πω ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ και πολλές ΧΙΚΙΑΔΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Γιώργο Αυτιά. Τον ΜΟΝΙΜΟ πια πρωταθλητή της Ενημέρωσης.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου