Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Βρισκόμαστε μπροστά σ’αυτόν τον αόρατο, τον ύπουλο, τον μπαμπέση εχθρο, τον Κορωνοιό.
      Βρισκόμαστε σε μια πανδημία που έχει φέρει παγκόσμια τα πάνω κάτω.
      Χιλιάδες οι νεκροί!
      Πάνω από εκατό χιλιάδες τα κρούσματα, που ημέρα με την ημέρα ανεβαίνουν δυστυχώς.
      Εδώ στην πατρίδα μας όπως ανακοινώθηκε από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του υπουργείου αλλά κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο Σωτήρης Τσιόρδας έχουμε αυτή την ώρα 71 νέα κρούσματα και στο σύνολό τους 695 κρούσματα!
      Δύο έχασαν την ζωή τους. 
      Έτσι οι νεκροί έχουν ανέλθει πιά στους 17!
      Όπως είπε ο κ. Τσίορδας 114 είναι στα νοσοκομεία.     
      Από αυτούς οι 35 είναι διασωληνομένοι στις ΜΕΘ!      Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας αφου αναφέρθηκε στο τι έχει κάνει και θα κάνει ακόμα η Κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τον αόρατο εχθρο μας, τον Κορωνοιό, ευχαρίστησε τον καθηγητή κ. Τσιόρδα, λέγοντας ο κόσμος αγαπάει πολύ τον καθηγητή. Είπε επίσης πως το σύστημα υγείας αντέχει. Τόνισε μάλιστα ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί και θα φτιάξει κι’άλλες αίθουσες ΜΕΘ!      Ο αρμόδιος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς ανέλυσε τα μέτρα που πήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως στα ΤΑΧΙ θα υπάρχει ο οδηγός και ο επιβάτης. Τρίτος θα υπάρξει μόνο εφ’οσον ο ασθενής χρειάζεται αποδεδειγμένα (θα υπάρχει χαρτί-βεβαίωση) κάποια βοήθεια.
      Πάντως σήμερα που τα μέτρα εφαρμόστηκαν για πρώτη ημέρα ήταν ελαστικά. Από αύριο όμως τα πράγματα γίνονται πιο αυστηρά!
      Η άδεια από το υπουργείο για το φαρμακείο. Το Σούπερ Μάρκετ. Την Τράπεζα. Για την εργασία. Για το κατοικίδιο. Είναι οι πρώτες επιλογές και οι άδειες βγαίνουν αμέσως 
Γιώργος Κοντονής