ΠΡΟΣΤΙΜΟ € 300 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ...ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ!






Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Τα νέα από την πανδημία είναι, ότι στην Αμερική καλπάζει!
      Δύο χιλιάδες άνθρωποι ήταν οι νεκροί στην Αμερική το τελευταίο 24ωρο, όπου πάνω από 12.000 άνθρωποι από τον Κορωνοιό έχασαν την ζωή τους!
      Αλλά και στην Ευρώπη οι θάνατοι και τα κρούσματα άλλου αυξάνονται όπως και οι νεκροί και αλλού μειώνεται ο αριθμός...
      Στην χώρα μας όπως είπε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόρδας σήμερα είχαμε 52 νέα κρούσματα.
      Συνολικά τα κρούσματα ανέρχονται στα 1884
      Από αυτά 84 άνθρωποι είναι διασωληνομένοι.
      Σήμερα είχαμε δύο ακόμα νεκρούς.
      Και ο συνολικός αριθμός έφθασε στους 83!
      Στην ομιλία του και ιδιαίτερα στις συμβουλές του ο κ. Τσιόρδας ανέπτυξε το θέμα της προφύλαξης απο την μάσκα, τονίζοντας πως δέν προσφέρει η πάνινη τίποτα ή σχεδόν τίποτα! Ενώ και οι άλλες με την βαλβίδα που χρησιμοποιείται από κάποιους έχουν κίνδυνο διότι εάν αυτός που την φοράει είναι φορέας η αναπνοή βγαίνει πρός τα έξω και ο ιός πηγαίνει παντού!
      Από την πλευρά του ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως, όποιος επιχειρήσει να...σπάσει το «ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ» και να πάει στο χωριό για το Πάσχα ΠΑΝΤΟΥ θα υπάρχουν αστυνομικοί και λιμενικοί και δέν θα περνάει...κουνούπι!
      Μάλιστα θα επιβάλλεται και πρόστιμο 300 ευρώ!
      Είναι ένα τσουχτερό πρόστιμο που τώρα με την εμφάνιση του Κορωνοιού και το κλείσιμο των επιχειρήσεων γίνεται ακόμα πιο τσουχτερό!
      Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς απαγορεύεται το να πηγαίνουν ομάδες των δήμων και να προσφέρουν Βάγια και το Αγιον Φως σπίτι σπίτι, όπως κάποιοι δήμαρχοι είχαν ανακοινώσει...
      Προσοχή λοιπόν
      ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ 
Γιώργος Κοντονής 






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου