ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...»!






Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Η...μετά Κορωνοιό εποχή και στον αθλητισμό αρχίζει την Δευτέρα!
     Θα μπουν σε ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφαλείας ΟΛΟΙ οι αθλητές εκείνοι που έχουν προκριθεί ή πρόκειται να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
     Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης οι προπονήσεις των ομαδικών αθλημάτων και ιδιαίτερα των ποδοσφαιρικών ομάδων ξεκινούν στις 5 Μαΐου, την ερχόμενη Δευτέρα!
   «Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας ύστερα από δική τους απόφαση θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Θα κάνουν προπόνηση ανα οκτώ άτομα...και τηροντας όλα τα μέτρα που έχουν πει-ανακοινώσει οι επιστήμονες...»!
     Υπογράμμισε συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος αναφερόμενος στα άλλα ομαδικά αθλήματα τόνισε.
   «Θα πρέπει και οι άλλες ομοσπονδίες στο μπάσκετ να πάρουν γρήγορα τις αποφάσεις τους και να μας πουν τι θα κάνουν με τα πρωταθλήματά τους. Θα τα συνεχίσουν, ή θα τα διακόψουν, ώστε να τους δοθεί η άδεια για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις...»!
     Στο ξεκίνημα της συνέντευξης ο αρμόδιος υπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε τους ιατρούς και τους νοσηλευτές για την ηρωική προσπάθεια τους στην διάσωση και θεραπεία των κρουσμάτων.     
    Αναφέρθηκε επίσης στις δωρεές που έκαναν υπέρ της υγείας,   αθλητές, παράγοντες και μεγαλοεπιχειρηματίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό,  ώστε να μην λείψουν από τα νοσοκομεία μας στην καταπολέμηση του Κορωνοιού...






     Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υηείας Σωτήρης Τσιορτας ανακοίνωσε σήμερα 15 νέα κρούσματα. Το σύνολό των κρουσμάτων έφθασαν στα 2591. Από αυτά 38 είναι διασωληνομένα. Οι νεκροί έφθασαν στους 140.
     Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως τα αυστηρά μέτρα έως και την Δευτέρα 5 Μαΐου ισχύουν κανονικά.
    Μίλησε για το τι πρέπει από Δευτέρα να προσέχουμε λέγοντας. «Τηρούμε κανονικά το σχέδιο ΧΑΜ! Δηλαδή Χέρια! Αποστάσεις! Μάσκα!»!!
    Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου