Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
                (έτσι όπως δημοσιεύεται σήμερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα ALPHA FREE PRESS)
              Λένε πως στίς 14 Ιουνίου θα έχουμε...σέντρα για τα πλει οφ! Αυτό θα γίνει βέβαια στην περίπτωση που ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ συμφωνήσουν! Υπάρχουν κάποιες που ζητούν από την πολιτεία  «εγγυήσεις» ότι θα γίνονται τεστ πριν από κάθε αγώνα και ζητούν να μάθουν τι θα γίνει στην περίπτωση  που κάποιος παίκτης είναι θετικός στον κορωνοιό! Ολα λοιπόν, φαίνεται πως είναι ακόμα στον αέρα...
              Πολλά είναι τα ερωτηματικά για το τι θα γίνει όμως, στην περίπτωση που ΔΕΝ γίνουν τα πλέι οφ; Η απάντηση δέν είναι τόσο απλή. Όμως υπάρχει λύση. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έληξε κανονικά. Η τελική βαθμολογικά δείχνει το ποιός είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος, πέμπτος και έκτος. Έτσι η διοργανώτρια αρχή, η Λίγκα και η ΕΠΟ, μπορούν να στείλουν στην UEFA την λίστα με τίς ομάδες οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
               ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ;
              Ερωτήματα υπάρχουν και για το τι θα γίνει στην περίπτωση που δέν πραγματοποιηθούν τα πλει αουτ. Και για την περίπτωση αυτή υπάρχει λύση. Να μην υποβιβαστεί εφέτος καμία ομάδα. Να προβιβαστούν στην Σούπερ Λίγκα 1 οι δύο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα 2 που προηγούνται στην βαθμολογία. Το ίδιο θα συμβεί και από την Γ’ Εθνική για την Σούπερ Λίγκα 2.
               Έτσι το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί με 16 ομάδες. Ενώ στο τέλος θα υποβιβαστούν από την Σούπερ Λίγκα 1, όχι δύο αλλά 4 ομάδες και θα ανέβουν από την Σούπερ Λίγκα 2, δύο ομάδες ώστε να έρθουμε στην κανονικότητα! Όλα αυτά που αποτελούν και είναι λύσεις θα γίνουν στην περίπτωση που ματαιωθούν οι άγώνες των πλει οφ και πλει αουτ.
Γιώργος Κοντονής