ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ...



          Από την γνωστή ιστοσελίδα ALPHAFREEPRESS αντιγράφω το σημερινό σχόλιο μου με τίτλο ...ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ...
Γραφει ο Γιώργος Κοντονής 
      Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για το τι και για το πως η πολιτεία πρέπει να αντιμετωπίσει την...μετά Κορωνοιό εποχή και στα εκτός ποδοσφαίρου αθλήματα που έχουν βάλει προσωρινά...λουκέτο! Ο λόγος για το δημοφιλές μπάσκετ, που έχει γράψει χρυσές σελιδες στην αθλητική ιστορία της Ελλάδος, με την κατάκτηση πολλών Ευρωπαϊκών τίτλων. Είναι αλήθεια πως ο ύπουλος Κορωνοιός διέκοψε ή ματαίωσε τα πρωταθλήματα με...βίαιο τρόπο.  
       Και σήμερα παρά το γεγονός πως είμαστε στην...επόμενη ημέρα του Κορωνοιού, οι Ομοσπονδίες (όχι μόνο η δική μας) δέν μπορούν να βρουν λύση. Οι αγώνες δέν μπορούν και δέν πρέπει να γίνουν σε κλειστά γήπεδα!
Ο Κορωνοιός δεν έφυγε... Παραφυλάει ετοιμος να ξανακτυπήσει! Στήν Ιταλία, που υπέστη το μεγαλύτερο πλήγμα από τον Κορωνοιό με χιλιάδες νεκρούς, ο πρόεδρος της Ομισπονδίας Μπάσκετ είπε πως μπορεί οι αγώνες των πρωταθλημάτων να συνεχιστούν σε ανοικτούς χώρους! Δεν είναι κακή ιδέα. Αντίθετα μάλιστα έδωσε την λύση...
        Εμείς εδώ στην Ελλάδα μπορούμε να ξεκινήσουμε, να συνεχίσουμε πιο σωστά άμεσα το πρωτάθλημα στο μπάσκετ, παίζοντας όχι στα σαλόνια των κλειστών γηπέδων (ΣΕΦ και ΟΑΚΑ κ.λπ) αλλά στο ανοικτό και επιβλητικό Παναθηναικό Στάδιο. Στο Καλλιμάρμαρο! Εδώ όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Όπου γίνεται ο τερματισμός του κλασικού Μαραθωνίου δρόμου. Όπου η ΑΕΚ πήρε πριν από πολλά χρόνια τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο. Εμείς, λοιπόν, διαθέτουμε ένα ανοικτο ιστορικό στάδιο που μπορεί να δώσει την λύση!
Εμπρός, λοιπόν...
Γιώργος Κοντονής




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου