Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΡΔΑ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Μας μάγεψε!
     Μας έκανε να νιώθουμε ασφαλείς!
     Μας έδινε ελπίδα!
     Μας έκανε πολλές φορές, όταν και ο ιδιος λύγιζε να δακρύζουμε...
     Μας μίλησε για τους δικούς μας ανθρώπους! Για τον παππού και την γιαγιά που έπρεπε και πρέπει να προφυλάσσουμε σαν κόρη οφθαλμού!
     Ο λογος για τον δικό μας άνθρωπο τον Σωτήρη Τσιόρδα. Τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας. Τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας. Τον άνθρωπο πάνω από όλα που είχε αναλάβει το σκληρό έργο της ενημέρωσης, στον καιρό του κορωνοιού.
     Και τα κατάφερε.
     Ο Σωτήρης Τσιόρδας για πάνω από 70 ημέρες, για 72 ημερες για την ακρίβεια, μας έδινε όλες τις λεπτομέρειες για τον κορωνοιό, τονίζοντας τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. 
     Και όλα αυτά που μας έλεγε τα τηρήσαμε και γι’αυτό χθες στην αποχαιρετιστήρια ενημέρωση που μας έκανε (παράλληλα πραγματοποίησε και τον απολογισμό αυτών των 72 ημερών!) τόνισε πως ΑΝΤΕΞΑΜΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
      Είπε ακόμα πως θα πρέπει να τηρήσουμε τα πάντα ολα όπως έχουμε πει γιατί ο ύπουλος και φονιάς κορωνοιός είναι εδώ. Δέν έφυγε! Και τόνισε πως πρέπει κι’εκεινος να επιστρέψει στα καθήκοντα του στο Πανεπιστήμιο και κοντά στους φοιτητές του.
      Όλοι οι Έλληνες υποκλεινόμαστε και λέμε ευχαριστώ στον Σωτήρη Τσιόρδα για την πολύτιμη προσφορά του.
      Εν τω μεταξύ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του είπε πως ο κ. Τσιόρδας θα είναι ο μόνιμος σύμβουλος του στα θέματα υγείας.
       Προσωπικά για τον καλό φίλο Σωτήρη Τσιόρδα αναφωνώ Α Ξ Ι Ο Σ 
Γιώργος Κοντονής 


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου