ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ «ΚΑΥΤΗ» ΕΔΡΑ ΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ 19 Η ΤΟΥΜΠΑ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ξαφυλλίζοντας πριν λίγες ημέρες το Γαλλικό περιοδικό France Football είδα πως ανάμεσα στα αλλά θέματα για τον κορωνοιό και πως οι ομάδες θα επανέλθουν στην κανονικότητα, υπήρχε και ένας πίνακας στον οποίο αναγραφόταν «οι πιο καυτές έδρες» των Ευρωπαϊκών ομάδων...
     Γέμισα με αγωνία κι’αρχισα να ψάχνω για να δω εάν στον πίνακα υπήρχαν Ελληνικά γήπεδα! Έτσι με χαρά διαπίστωσα πως όχι ενα αλλά δυο ήταν τα γήπεδα! 
    Το «Γεώργιος Καραισκάκης» το γήπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  που είναι  στην ΟΓΔΟΗ θέση ήταν ειναι στίς «πιο καυτές έδρες» του κόσμου! Και καταλαβαίνουμε όλοι το τι σημαίνει αυτό...
    Ενω ένα ακόμα δικό μας γήπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις «πιο καυτές έδρες». Είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Η Τούμπα, που ειναι στην 19 θέση στον κόσμο!
    Σύμφωνα με το Γαλλικό περιοδικό στην πρώτη θέση είναι το γήπεδο «Μπομπονέρα» της Μπόκα Τζούνιορς που πραγματικά έχει την «πιο καυτή έδρα» στον κόσμο! Ακολουθούν το Ανφιλντ και το Σίνγκαλ Ιντούνα Πάρκ. Ενώ στην τέταρτη θέση είναι το στάδιο Ράϊκο Μίτιτς στο Βελιγράδι  και στην πέμπτη θέση φιγουράρει το Σέλτικ Πάρκ της Σκωτσέζικης Σέλτικ!
Γιώργος Κοντονής
     Δείτε τώρα τον πίνακα που δημοσιεύεται στο Γαλλικό περιοδικό. 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου