ΜΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΤΟΥ...ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Ιωάννα Κουσκούση.
       Θεσσαλονικιά.
     «Παρουσιάστρια», όπως η ίδια δηλώνει!
       Οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ!
       Φίλη του Τσίπρα!
       Αναρχική λένε πολλοί!
       Τσαμπουκαλού, προσθέτουν κάποιοι άλλοι.
       Τσαμπουκαλού του...γλυκού νερού! Τονίζουν οι πάντες...
        Και φαίνεται πως τελικά έτσι είναι!
        Και να γιατί.
        Όταν την Τριτη (χθές 09 Ιουνίου 2020) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς για υπηρεσιακούς λόγους προς το μεσημεράκι πηγε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της οδού Δημητρίου Γούναρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γευματίσουν...
         Εκεί πλησίασε η Ιωάννα Κουσκούση την παρέα των υφυπουργών με...φιλικές διαθέσεις! Ζήτησε μάλιστα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Όταν εκείνος δέχθηκε πλησίασε στο τραπέζι άρπαξε ένα ποτήρι νερό και το έριξε στον Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του! Φώναξε μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση «καταστρέφεται την χώρα»!!!
          Αμέσως η φρουρά του υφυπουργού κ. Καράογλου την συνέλαβε και την οδήγησε στο ΑΤ της περιοχής! Κατάσχεσαν μάλιστα και το κινητό τηλέφωνο της φίλης της που τράβαγε την σκηνή σε video! Πρέπει να προσθέσω πως ο κ. Χαρδαλιάς που υπέβαλε μήνυση κατά της «παρουσιάστριας» γευμάτισε χωρίς αστυνομική φρουρά!
           Να υπογραμμίσω ακόμα ότι η Ιωάννα Κουσκούση είναι θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα. Όταν μάλιστα έβγαλε μαζί του σέλφι φώναξε «Θα τρελαθώ»!!!
           Αυτή λοιπόν είναι η...παρουσιάστρια της Θεσσαλονίκης οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου