ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!







Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Σήμερα που μαζί με την ανηψιά Ιωάννα Καράμπαλη και τον ανηψιό μου Κωνσταντίνο Καραμπά και σύζυγο της, επισκέφθηκα το Γ Ο Ν ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ και φόρεσα για πάνω από δύο ώρες την χειρουργική μάσκα κατάλαβα το πόσο υποφέρουν οι ιατροί, οι νοσοκόμες και νοσοκόμοι και γενικά οι άνθρωποι της υγείας που είναι υποχρεωμένοι να φορούν την μάσκα τους για πάνω από δέκα με δώδεκα ώρες!
     Τώρα που λέτε τους καταλαβαίνω!
     Καταλαβαίνω την αγωνία τους. 
     Τον πόνο τους.
     Όμως  πάνω από όλα χειροκροτώ το θάρρος τους και την αγάπη τους για το λειτούργημα που κάνουν, που ασκούν, χωρίς να...βαρυγκομούν!
     Το μπράβο είναι λίγο.
     Χρειάζονται πολλά, χιλιάδες, εκατομμύρια μπράβο, εύγε και συγχαρητήρια.
     Σήμερα κατά την διάρκεια της επίσκεψης μου στο εκπληκτικό και πολύ πολύ καθαρό και λειτουργικό Γ Ο Ν ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ στην Κηφισιά  (όλα αυτά οφείλονται την διευθύνουσα και καλή μου φίλη Βάσω Φιλιππάτου ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΩ ΜΟΥ) είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον άμεσο συνεργάτη της κ. Φιλιππάτου τον Παντελή Στεργιάννη, όπως και με το εξαίρετο επιτελείο της.   
     Ενώ συναντήθηκα με την γραμματεία και τους ιατρούς-συνεργάτες του γνωστού ιατρού Παθολόγου-Ογκολόγου Γεράσιμου Αραβαντινού και είχα μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση, όπως η συνάντηση μου με τον καλό μου φίλο γνωστό ιατρό Γενικό Χειρουργό Διευθυντή της Α Χειρουργικής Πέτρο Γρηγορόπουλο, ήταν πλήρως ενημερωτική για όλα.









     Αξίζουν σε ολους πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.
     Η υγεία μας λοιπόν είναι σε καλά χέρια.
Γιώργος Κοντονής 






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου