Η ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΦΛΕΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ








Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Μόλις είχα τελειώσει το ρεπορτάζ της Κυριακής με τον πρωταθλητή του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση Γιώργο Αυτιά στην πρώτη των πρώτων εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ, που μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα από τον ΣΚΑΙ στίς 6 το πρωί, μέχρι και τις 10 και είπα να πάω στην εκκλησία. Όχι όμως εδώ στην γειτονιά μου στον Άγιο Κοσμά, αλλά στο Εκκλησάκι μας της Ζωοδόχου Πηγής και του Αγίου Λευκίου και του Αγίου Παρθενίου, στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.      
     Έτσι μόλις κατέβηκα από το ΤΑΧΙ του Γρήγορη είδα πως στο προαύλιο της Εκκλησούλας μας είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος (ήταν πάνω από 300!) και παρακολουθούσαν την Θεία Λειτουργία που ο Πρωτοπρεσβύτερος ο π. Χρήστος Δημητρόπουλος είχε ετοιμάσει και λειτουργούσε.
     Έφθασα κοντά του και με υποδέχθηκε όπως πάντοτε με ανοικτή την αγκαλιά του.
     Είναι γεγονός πως ο κόσμος παρακολουθούσε με ευλάβεια την Θεία Λειτουργία και στην κυριολεξία κρεμόταν από τα χείλη του, όπως θα το διαπιστώσετε και από τα video που θα δείτε...
     Προσωπικά θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στόν π. Χρήστο Δημητρόπουλο, για την ιδέα του να κάνει τώρα στην...μετά κορωνοιό εποχή τις Θείες Ευχαριστίες στον περιβάλλοντα χώρο της Ζωοδόχου Πηγής, εκεί στο Αλσος, δείχνοντας πως οδηγός μας είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ και η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ.
     ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου