ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Δίκαια.
      Δίκαια ο Ελληνικός λαός, (πάνω από δύο εκατομμύρια), για άλλη μια φορά έδειξε την μεγάλη, την απέραντη αγάπη του στον «δικό του άνθρωπο», τον Γιώργο Αυτιά και τον έφερε στην πρώτη θέση. Έκοψε μάλιστα πρωτος και καλύτερος το νήμα της ενημέρωσης και μάλιστα με πολύ πολύ μεγάλη διαφορά από ολους τους άλλους, τους δευτεροτρίτους!!!
      Ο πρωταθλητής ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ στην ενημέρωση, ο καλός μου φίλος Γιώργος Αυτιάς που τα Σαββατοκύριακα λέει ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τον ΣΚΑΙ (από τις 06.00 έως και τις 10.00) σε όλη την Ελλάδα άλλα και όχι μόνο, μπαίνοντας σε πάνω από τρία εκατομμύρια σπιτια,  ρίχνει αυλαία για εφετος τούτο το Σαββατοκύριακο 25/26 Ιουλίου του 2020.
       Ομως ο Γιώργος Αυτιάς ο αγαπημένος του Ελληνικού λαού, δέν θα λήψει για πολύ στις θερινές διακοπές του. Θα είναι στο studio το Σάββατο 22 Αυγούστου όχι απλά ετοιμος, αλλά πανέτοιμος και περισσότερο μάχιμος γιατί όπως ο ιδιος λέει «έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας, που ιδιαίτερα στα οικονομικά θα είναι πολύ δύσκολος»!
        Όλοι οι Έλληνες εύχονται στον Γιώργο Αυτιά καλό καλοκαίρι και τον περιμένουν να επιστρέψει,  προκειμένου να ενημερώνονται σωστά, έγκυρα, έγκαιρα και από πρώτη χέρι, όπως πάντα για την οικονομική κατάσταση και όχι μόνο.
        Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά εφετος έφθασε στο γενικό σύνολό της, στο 30%!
        Γιώργο μου καλό καλοκαίρι.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου