Α Κ Υ Ρ Ο Σ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Τ Ε Λ Ι Κ Ο Υ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟ...Κ Α Γ Κ Ε Λ Ο !





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      «Κύπελλο Ελλαδος»!
        Η υπόθεση αυτή έχει γίνει τον τελευταίο καιρό «το θέμα της ημέρας»!
        Η ΕΠΟ έτσι όπως έχει η υπόθεση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!
        Άκούγεται πως με τον ορισμό του τελικού για τις 30 Αυγούστου, μάλλον θέλει αντί να κλείνει την χρονιά, την σεζόν, να την  α ν ο ί γ ε ι !
        Ο κόσμος πιστεύει πως στην Ομοσπονδία γίνεται της...ΕΠΟ το κάγκελο!
        Θα πρέπει με την ευκαιρία να φέρω στο φως της δημοσιότητας πως την περασμένη Παρασκευή έφθασε στην αμαρτολή ΕΠΟ και νέα επιστολή από την FIFA και την UEFA, η οποία απευθύνεται στον πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο λέγοντας πως «ο ορισμός του κυπέλλου για τις 30 Αυγούστου είναι  ά κ υ ρ ο ς» !
        Η νέα αυτή επιστολή του εκπροσώπου της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η οποία σημειωτέον δέν έχει πρωτοκολληθεί, δεν ήρθε  Π Ο Τ Ε  στη συνεδρίαση του δσ! Στην κυριολεξία ο Γραμμένος την...καταχώνιασε, με αποτέλεσμα να μην γίνει ο τελικός έως και τις 30 Ιουλίου όπως οι διεθνείς Ομοσπονδίες ζητούσαν.
       Κάτι τέτοιο όμως δέν έγινε! 
       Έτσι η FIFA και η UEFA έστειλαν και νέα επιστολή με την οποία εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους!
       Μάλιστα ο κ. Χουμπελ καλεί για ακόμη μια φορά την ΕΠΟ να αναλογιστεί την ευθύνη της. Να επαναξιολογήσει την απόφαση της για την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλαδος, «για να αποφύγει περαιτέρω επιπλοκές με την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο»!
       Ο κ. Χούμπελ με την επιστολή του αναφέρει επίσης ότι «οι ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες πρέπει να παραμείνουν ουδέτερες απέναντι σε πολιτικά ζητήματα και πλήρως ανεξάρτητες από δημόσιες αρχές»!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου