Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      «Ο Γιώργος Αυτιάς είναι γεννημένος για πρωταθλητής»!
        Είχα πεί στην καθημερινή πρωινή Ραδιοφωνική εκπομπή μου της ΕΡΑ «Κάθε Μέρα Παντού» (Δεύτερο Πρόγραμμα)  πρίν απο πολλά για τον Γιώργο Αυτιά που ξεκίναγε τίς δικές του εκπομπές στον ΑΝΤ1. Μάλιστα το ειχα πει στον τότε διευθυντή Ειδήσεων και Επικαίρων της ΕΡΑ τόν αείμνηστο Ευθύμιιο Λέκκα και το ειχα επαναλάβει στόν αρχισυντάκτηεπίσης αέιμνηστο Παντελή Μπίστη. Είχα δει το πόσο πολύ αγαπούσε την δουλειά και δέν εβλεπε το πότε θα περάσει η ωρα για να τελειώσει η βάρδια του και να φύγει, οπως έκαναν πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Τα χρόνια πέρασαν και  ο Γιώργος Αυτιάς που εχει τελειώσει την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου, πρωταγωνιστεί στην Τηλεόραση.
         Άριστος γνώστης των Οικονομικών εχει καταφέρει να γίνει ο ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ  Ο Λ Ω Ν  των Ελλήνων, οι οποίοι περιμένουν να βγει στην τηλεόραση προκειμένου νά μάθουν την αλήθεια για τις συντάξεις τους, τα αναδρομικά, πότε και πόσα θα πάρουν, το επικουρικό και τι γίνεται με τους εργαζόμενους αλλα και με τους άνεργους.
         Ετσι ο Γιώργος Αυτιάς εγινε ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και γρήγορα πήρε θέση στην καρδιά τους. 
         Το ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ λενε όλοι, γιατί οτι αναφέρει ειναι ψαγμένο και πέρα για πέρα σωστό.
         Ο Γιώργος Αυτιάς εγινε ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ της ενημέρωσης. Μάλιστα παίζει χωρίς αντίπαλο!
         Κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή μπαίνει σε εκατομμύρια σπίτια.
         Και τούτο το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς, ο πρώτος των πρώτων, ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ,  έκοψε ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, αφήνοντας πίσω του και μάλιστα χιλιάδες...χιλιόμετρα την δεύτερη και τους τριτοτεταρτους!!!
         Σύμφωνα με τίς μετρήσεις το Σάββατο πανω απο 700.000 τηλεθεατές είδαν τον Γιώργο Αυτιά. Ενώ την Κυριακή (σημερα) ο αριθμός  των τηλεθεατών που παρακολούθησε τόν Γιώργο Αυτιά εφθασε κοντά στούς 900.000! Η σειρά στην τηλεθέαση δέν αλλάζει.
          ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΣΚΑΙ  22,5%
          TΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΟΠΕΝ       14,7%
          ΜEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ MEGA 10,2%
          ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ  ΑΝΤ1   9,8%
         Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν, είναι και θα παραμείνει ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ στην Ενημέρωση.
         ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής       
     
        

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου