ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ! ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ! ΝΕΑ ΑΡΧΗ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Έπειτα απο δέκα μήνες στην απραγία, λογω του ύπουλου και φονιά κορωνοιού, η Εθνική Ποδοσφαιρική μας ομάδα αγωνίζεται επίσημα απόψε για πρώτη φορά.
     Παίζει στην Λουμπλιάνα με την Σλοβενία για το νέο Κύπολλο Ευρώπης! Όλοι οι παίκτες θερμομετρήθηκαν έκαναν τέστ για το κορωνοιό. Και αφού ολα ηταν καλά καί έγιναν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, απο χθές η Ελληνική ομαδα βρίσκεται ήδη στην Σλοβενία έτοιμη για το σημαντικό πρώτο βήμα στην μετακορωνοιό εποχή.
     Ειναι γεγονός πως η ομάδα μας θα παρουσιάσει απόψε νέο πρόσωπο!
     Ο Γερμανός προπονητής Τζόν Φαν Σιπ εχει καλέσει πολλά νεά παιδιά στα οποία πλέον θα στηριχθεί η Εθνική μας ομάδα. Μπαίνουν δηλαδή τα θεμέλια για να οικοδομηθεί μια νέα Εθνική ομάδα ικανή να πάρει την πρόκριση στο νέο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και φυσικά για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κατάρ! «Το πλάνο Κατάρ...» δεν αλλάζει τόνισε ο κ. Σίπ ο οποιος ειπε ακόμη πως «η πανδημία μπορεί να διέκοψε για λίγο την δραστηριότητα μας, ομως επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι το Κατάρ...»!
     Αλήθεια είναι οτι τα νέα αστέρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, οπως ο Τσιμίκας της Λίβερπουλ, ο Φορτούνης του Ολυμπιακού, ο Τζόλης του ΠΑΟ0Κ, ο Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού, ο Μπακασέτας της ΑΕΚ, ο Λημνιός, ο Κουλούρης, ο Μπουχαλάκης, ο Παυλίδη, ο Φούντας, ο Μασούρας και μαζι με τα άλλα παιδιά αποτελούν και φτιαίχνουν τον κορμό μιας νέας δυνατής και αχτύπητης Εθνικής ομάδας, ωστε να κάνει την έκπληξη εφ’οσον προκριθεί στο Παγκοόσμιο του Κατάρ...
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου