Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ειναι γεγονός. 
     Γεγονός που δεν αμφισβητείται από κανέναν. Ούτε κάν από τους αντιπάλους του, οο οποίοι αρκούνται πλέον στις θέσεις δευτεροτριτοτέταρτη!
     Παραδέχονται την ήττα τους!
     Ο πρωταθλητής Τσάμπιονς Λιγκ της Ενημέρωσης ο  Γιώργος Αυτιάς και αυτό το Σαββατοκύριακο σημείωσε άνετα εναν ακόμα θρίαμβο. Τους ισοπέδωσε στην κυριολεξία.
     Και το Σάββατο (χθες) και σήμερα Κυριακή πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές το λεπτό είδαν τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
     Πάνω από 25%, το Σάββατο και κοντά στο 27% την Κυριακή οι Έλληνες έβαλαν στό σπίτι τους τον πρωταθλητή Τσάμπιονς Λιγκ της Ενημέρωσης τον Γιώργο Αυτιά, τους επιστήμονες και τους  συναδέλφους δημοσιογράφους συνεργατες του και έμαθαν τι ακριβώς συμβαίνει με τα αναδρομικά, με τις συντάξεις. Τι τρέχει με τα νέα πιο σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης για τον COVID-19 τον κορωνοιό. Όπως και όλη την Επικαιρότητα με τα Ελληνοτουρκικά. Και πως είναι σήμερα, επόμενη μέρα με τα συντρίμμια που άφησε ο Ιανός η Καρδίτσα και τα Ιόνια Νησιά. Μάλιστα ο Γιώργος Αυτιάς έκανε πρόταση στον κ. Σπανολιό το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του ΣΚΑΙ που σήμερα με 22 νταλίκες με είδη πρώτης ανάγκης πηγε στην Καρδίτσα, να πάει και στα νησιά του Ιονίου. Και η πρόταση του έγινε αποδεκτή από τον κ. Σπανολιό. 
      Δίκαια λοιπόν ο Γιώργος Αυτιάς χαρακτηρίζεται από ολους ακόμη και από τους αντπαλους του ανίκητος και φυσικά είναι αδιαφιλονίκητα Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.     
     Πραγματικά το αξίζει ο Γιώργος Αυτιάς.  
Γιώργος Κοντονής 
    
     

     

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου