ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ 20 ΦΟΡΑ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
        Για 20 φορά και στο σύνολο για 32 (συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπέλλου των Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης) ο Ολυμπιακός πετάει στα αστέρια της Ευρώπης. Ετσι Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 θα μάθει τους αντιπάλους του  στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!
    Όχι. Ο Ολυμπιακός δέν δυσκολεύτηκε για να πάρει το εισιτήριο στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Κυπριακή Ομόνοια. Μπορεί η Τριφρυλλοφόρος με...κόκκινη εμφάνιση ομάδα της Λευκωσίας να φάνηκε επικίνδυνη σε κάποιες επιθετικές της εξάρσεις, ο Ολυμπιακός ομως αντέδρασε σωστά και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε απο τους ερυθρόλευκους! Βέβαια τα μεγέθη δεν συγκρίνονται οπως ειπαν χαρακτηριστικά και οι Κύπριοι και παραδέχθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας! Ο Ολυμπιακός που ειναι «τρια κλικ» πιο πάνω απο την Ομόνοια, εχει καλυτερο σύνολο και φυσικά διαθέτει και σαν μονάδες καλύτερους παίκτες απο την Κυπριακή ομάδα.     
    Πρέπει ομως να παραδεχθούμε πως το Τριφύλλι της Κύπρου αγωνίστηκε με πάθος για ενα καλό αποτέλεσμα που θα του έδινε το δικαίωμα της συμμετοχής στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε την ατυχία να σκοντάψει στον πρωταθλοητή και κυπελλούχο της Ελλάδος τον Ολυμπιακό και να σταματήσει στα προκριματικά. Δεν εχει χασει το...τραινο της Ευρώπης. Γιατί με τα αποτελέσματα που έφερε (εκανε μεγάλες και σπουδαίες νίκες επι αναγνωρισμένων αντιπάλων μεταξυ των οποίων και ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου και τις οποίες απέκλεισε!) εχει δίκαια πάρει το εισιτήριο για τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!    
     Ο Ολυμπιακός με την είσοδο του στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εδωσε κοντα στους 1000 βαθμούς, για την ακρίβεια 900 βαθμούς και ανέβασε την Ελλαδα στην 17 θέση. Παρόλα αυτά η Κύπρος ειναι τρεις θέσεις πιο πάνω στην γενική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ απο την Ελλαδα. Γι’αυτο χρειάζονται νίκες όλων των Ελληνικών ομάδων, ωστε η Χώρα μας να παρει την θέση που πρέπει. Θέση πολύ ειχε μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2004! 
      Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός μετέχει σε Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης (ετσι το έλεγαν πρίν) για 32 χρονιά! Και φυσικά με την φετινή πρόκρισή τους στους Ομίλους, οι ερυθρόλευκοι θα βάλουν στο ταμειό τους περισσότερα απο 32 εκατομμύρια ευρώ! 



Στάλθηκε από το iPad μου

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου