ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!





ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ Ε Γ Κ Λ Η Μ Α 
ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
Ο Ολυμπιακός δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει την τριπλή ζώνη άμυνας του ΠΑΣ (και οι 11 επαιξαν άμυνα!) αλλά και  τον διαιτητή Καραντώνη από την Ημαθία που τον έσφαξε στην κυριολεξία, καθώς δέν του έδωσε καθαρό πέναλτυ και του ακύρωσε κανονικό γκόλ γιατί ο...αγκώνας του χεριού του Φορτούνη ήταν πίσω από την νοητή γραμμή!!!!!
Ρεε πάτε καλά;
Η...εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο!
Και μου αρέσει που ο Άγγλος Αρχιδιαιτητής είπε πως θα τα διορθώσει ολα!
Ρεε δεν ντρέπεστε λίγο!
Έτσι θα συνεχιστει η Σούπερ Λίγκα;
Μήπως θα πρέπει η περσινή πρόταση του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές να εφαρμοστεί και στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα σε ολα τα παιχνίδια;
Ο Ολυμπιακός λοιπόν πρέπει να αναλάβει δράση!
Στο 5 λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παυλιδη κατάφερε χωρίς ουδείς να το καταλάβει να προηγηθεί στο σκορ 1-0!
Από εκεί και μετά κλείστηκε στα καρέ του και εκανα μια τριπλή ζώνη άμυνας μπροστά από το τέρμα του Χουτιεσιώτη που μαζί με τον Σαλιάγκα ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό! 
Ο Ολυμπιακός έως και το 35 λεπτό είχε κερδίσει ίσως και 7 κόρνερ. Έχασε δε αρκετές ευκαιρίες γιατί είχε εγκατασταθεί μονιμα στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα!
Ο διαιτητής κι’αυτός από τα παιδιά του εκσυγχρονισμού της διαιτησίας σφύριξε στο πρώτο ημίχρονο πολλά φάουλ σε φάρος του Ολυμπιακού δείχνοντας μάλιστα και κίτρινη κάρτα στον Καμαρά! Αντίθετα στο ίδιο διάστημα δέν τιμώρησε κανέναν παίκτη του ΠΑΣ που επαιξαν πολύ σκληρά!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 1-1
Ήταν το 52 λεπτό και ο Ολυμπιακός με ωραία συνεργασία ο Ελ Αραμπί ισοφάρισε σε 1-1! Από τξ σημείο αυτό και μετά ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετές φορές στην περιοχή του Χουτιεσιωτη ο οποίος στο 59 λεπτό ανετρεψε τον Ελ Αραμπί και ο διαιτητής αντί να δείξει την άσπρη βούλα το σημείο του πέναλτυ έδειξε παίζεται!!! Ντροπή.
ΠΩ,ΠΩΩΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΧΑΣΑΝ!
Στο 82’ ο Χασάν βρέθηκε νε την μπάλα στα πόδια προ του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα και την έστειλε με σουτ αουτ!! 
Προηγούμενως 17χρονος τερματοφύλακας έσωσε τον Ολυμπιακό μπλοκάροντας την μπάλα πάνω στην γραμμή!
ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΚΩΣ!
Από κοντινή θέση ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Χασάν με κεφαλιά έκανε το 1-2!
Το γκολ ομως ακυρώθηκε ως οφσαιντ από το VAR!
Ντροπή 
Ντροπή 
Ντροπή για την Ελληνική διαιτησία η εμφάνιση αυτού του ρέφερι! 
Ένας απαράδεκτος και εγκάθετος διαιτητής ο Καραντώνης από την Ημαθία διαμόρφωσε το σκορ στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα Ολυμπιακός!
Ο Πέδρο Μάρτινς χρησιμοποίησε στη θέση του τερματοφύλακα τον 17χρονο Τζαλάκη. Στις υπόλοιπες θέσεις επαιξαν όλοι εκείνοι που πήραν το εισιτήριο για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου