ΑΠΟΨΕ (20.30) ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Επαναρχίζει.
     Ξανά σέντρα, ύστερα από την διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας.
     Σπουδαία παιχνίδια στην 5 αγωνιστική ημέρα που χωρίζεται σε τρεις ημέρες! Σήμερα όπου δεσπόζει το ματς στο «Γεώργιος Καραισκάκης», όπου ο νταμπλουχος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητος τον οποίο κερδίζει μεν, αλλά πολύ πολύ δύσκολα! 
      Ομως εφετος και επειδή ο Πέδρο Μάρτινς θα χρησιμοποιήσει μερικές από τις βεντέτες που πήρε στις μεταγραφές ο Ολυμκιακός ίσως τα πράγματα αλλάξουν! Ίσως δούμε περισσότερα γκόλ και αρα πιο ευκολη νίκη! 
      Βέβαια ο Ατρόμητος που κάθε φορά δείχνει τα...δόντια του στην ερυθρόλευκη ομάδα είναι καλά προετοιμασμένος. Ομως εάν ο Ολυμπιακός πιάσει την καλή γνωστή του απόδοση τότε ο Ατρόμητος δέν έχει καμία τύχη! Και δέν ξέρω εάν το πρωτοσέλιδο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ που βλέπετε που γράφτηκε πριν από 64 χρόνια είναι προφητικό ή όχι... 
       Ολα σίγουρα θα κριθούν στο γήπεδο στο αδειο και ψυχρό «Γεώργιος Καραισκάκης»! 
       Ιδωμεν σε περίπου 3 ώρες...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ...ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
      Ύστερα απο ολα όσα έγιναν και ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες μετα τον αγώνα του νταμπλούχου στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός που θεωρεί πως αδικήθηκε με την ακύρωση του γκολ που πέτυχε στο 90+2 με κεφαλιά ο Χασάν, θέλει στον αγώνα του Σαββάτου να αποδείξει πως ειναι η καλύτερη ομαδα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας. Ετσι οπως λενε οι φίλοι του θα...ξεσπάσει στον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποίος ομως τα τελευταία χρόνια εχει γίνει ο κακός δαίμονας των ερυθρολεύκων που κερδίζουν πολύ δύσκολα μέσα στο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
        Ο Πορτογάλος προπονητής των νταμπλούχων ο Πέδρο Μάρτινς που του δόθηκε η ευκαιρία στην διακοπή του πρωταθλήματος να κάνει μια νέα μίνι προετοιμασία και να χρησιμοποιήσει, στην προσπάθεια του να...παντρέψει τους νέους με τους παλιούς, πολλα σχήματα, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός ειναι έτοιμος οχι μονο για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκας, αλλά και για τα δύσκολα παιχνίδια του Ομίλου που μετέχει στο Τσάμπιονς ΛΙγκ. Ετσι στον βραδυνό αγώνα του Σαββάτου ο κ. Μάρτινς θα κανει και μια πρόβα τζενεράλε για τα παιχνίδια πολύ ερχονται με την Μαρσέιγ στο Φάληρο και με την Πόρτο στην Πορτογαλία, χρησιμοποιώντας οτι καλυτερο διαθέτει στο ρόστερ της η ομαδα του.
          Ο Ατρόμητος πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Και οπως σημείωσα το εχει αποδείξει σχεδόν σε ολα τα μεταξυ τους παιχνίδια τα τελευυταία χρονια. Ισως αγωνιστεί και ο Ρεσβάνης μετα την συνάντηση που είχε με τον προπονητή του. Η ομαδα του Περιστερίου θέλει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Το αν θα τα καταφέρει θα το δούμε το βραδυ του Σαββάτου.
Γιώργος Κοντονής






0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου