ΤΙ ΛΕΕΙ Ο...ΣΤΟΜΑΣ ΤΗΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Το έχουμε «ζήσει», το έχουμε «περάσει» αν όχι όλοι (προσωπικά πιστεύω πως ΟΛΟΙ λίγο πολύ το έχουμε «βιωσει»!) τουλάχιστον οι περισσότεροι!
     Στο καφέ ας πούμε.
     Σε μια παρέα γυναικών κυρίως. Αυτά που ακούει κανείς είναι «άλλο πράμα...»! Η μία βγάζει τα...άπλυτα της άλλης στην φορά! Και φυσικά αποκαλύπτει το τι έκανε το βράδυ με τον άνδρα της «στις ιδιαίτερες στιγμές τους»! Αφήστε που κάποια από την παρέα είναι ή για την ακρίβεια προσπαθεί να επιβληθεί όλων των άλλων φωνάζοντας πιο πολύ και επεμβαίνοντας σε όλα και για όλα! 
      Είναι αλήθεια πως αυτή έχει άποψη για όλα και για ολους! Ακόμη και για τις ανακοινώσεις του κορωνοιού έχει άποψη! «Σιγά ρεε πούστη μου (συμπαθάτε μου δική της είναι η λέξη! Προσωπικά σας ζητώ συγγνώμη) άλλος πεθαίνει από ανακοπεί και λένε πως πέθανε από ΚΟΡΩΝΟΙΟ!» Υπογραμμίζει με στόμφο! Βέβαια την θέση της αυτή θέλει να την περάσει σε ΟΛΟΥΣ! Μάταια οι άλλες ήθελαν, προσπαθούσαν να...αποκρούσουν αυτή την θέση της! Ακόμη και μια νοσηλεύτρια που ήταν στην παρέα τους δέν κατάφερε να την μεταπείσει! «Τέτοια έλεγε και ο Τράμπ είπε κάποια της παρεας...»! Για να πάρει την απάντηση από την...ξερόλα της ομήγυρης. «Όταν άκούς ρε π... (ψωμοτύρι το έχει!) στο Ραδιόφωνο και στην Τηλεόραση να λένε πως ένας 48χρονος έφυγε από κορωνοιό, την ώρα που κάνεις γεμιστά, τρελαίνεσαι...»!
       Κάποιος πρέπει να της πει, να της θυμίσει καλύτερα αυτό που είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ότι «ο κορωνοιός είναι δημοκράτης και πάει παντού»!!
       Ο κορωνοιός είναι παντού. Είναι ύπουλος και φονιάς!
       Προσοχή λοιπόν.
       Δέν παίζουμε μαζί του.
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου