ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ...





Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Ευτυχώς που η μεγάλη Μάντσεστερ Σιτι έκανε την δουλειά που ξέρει καλύτερα από τους άλλους και ο Ολυμπιακός παρά την άδικη ήττα του παραμένει ο κύριος διεκδικητής της προνομιούχου δεύτερης θέσης!
ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΡΑΕΙ...
   Με το παράπονο εφυγε απο του Οπορτο ο νταμπλουχος Ελλαδος Ολυμπιακός. Γιατί ενω δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν καταφερε να αποσπάσει να φέρει κατι καλό. Ετσι «επεσε» άδικα οχι γιατι η Πόρτο ηταν καλυτερη, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, ιδιαίτερα πολυ στα δυό γκολ που πέτυχε η Πόρτο.
    Και οι δυο ειχαν απο 11 φάσεις μπροστά στις εστίες. 
    Ενω κατοχή μπάλας ειχαν στο μεγαλυτερο διάστημα του αγώνα οι ερυθρόλευκοι!
    Ο Ολυμπιακός στο Οπόρτο δέχθηκε νωρίς γκολ.
    Ενα λάθος του Μπουχαχάκη έξω απο την μεγάλη περιοχή εδωσε την ευκαιρία στον Βιερά να στρώσει την μπάλα και με σουτ απο κοντα να την στείλει στα δίκτυα του Σα σημειώνοντας το 1-0 για την Πόρτο.
    Στο 40 λεπτό η Πόρτο σώθηκε απο θαυμα οταν σε λόμπα του Βαλμπουενά ο αμυντικός των Δράκων με κεφαλιά εστειλε την μπαλα κόρνερ πριν περάσει την γραμμή του τέρματος...
    Ο Ολυμπιακός στο πρωτο ημίχρονο διατήρησε την υπεροχή. 
    Ειχε κατοχή μπάλας κι’αν στο 11’ δεν ειχε την ατυχία ο Μπουχαλακης τοτε όλοι θα μίλαγαν για μια ακόμη ωραία εμφάνιση των η ερυθρολεύκων. 
    Αλλά στό ποδόσφαιρο μετράει το γκολ και φυσικά η νίκη...
    Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και έως το 70 λεπτό εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Πόρτο χωρίς ομως και να καταφέρει να ισοφαρίσει. Στο διάστημα αυτό κερδισε πολλά κόρνερ.
    Και οπως σε τέτοιες περιπτώσεις ο νόμος του ποδοσφαίρου κυριάρχησε.    
    Στο 85 ο Ολιβέιρα (επαιξε πέρυσι στον ΠΑΟΚ) υστερα απο πάσα του Νακαζίμα με κεφαλιά εκανε το 2-0!
    Στα γνωστά του...λιμέρια επέστρεψε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος τηρώντας την συνταγή «ομαδα που κερδίζει δέν αλλάζει» παρέταξε τον νταμπλούχο Ελλαδος κατα της Πόρτο με την εξής εντεκάδα.


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου