Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
   «Πολάκη εφθασε η ωρα σου»!
     Λένε ολοι εκείνοι που ο ΨΕΥΤΟμάγκας του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στα πράγματα έλεγε ιδιαίτερα για ολους εμας τους δημοσιογράφους πως θα μας χώσει τρία μέτρα στην γή! Βέβαια πήρε τις όποιες απαντήσεις του χωρίς ασφαλώς ο ιδιος να αλλάξει γραμμή! 
     Σήμερα και λίγα 24ωρα πρίν ο πολύς Πολάκης καθίσει στι εδώλιο του κατηγορουμένου για να δικαστεί για ολα οσα ειπε κατά της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος αλλά και για τον ίδιο τον Γιάννη Στουρνάρα.
     Πολάκη ΨΕΥΤΟμαγκα ΟΛΑ εδω πληρώνονται!
     Ο λάος ξέρει το ποιός είσαι και η τιμωρία σου θα ειναι η δικαίωση του!
     Δεν σε σώζει τίποτα!
     Σε βλέπω να πηγαίνεις μέσα!
     Για να σε δω θα περάσουν οι ΨΕΥΤΟμαγκιές σου στο δικαστήριο;
     Αλλα τι ειναι πάλι αυτά που έγραψες στη σελίδα του φίλου σου;
     Δηλαδή ολοι οι γιατροί τα παίρνουν; Αυτο τουλάχιστον βγαίνει απο τα γραφόμενα σου.
     Ντροπή σου.
Γιώργος Κοντονής 
            Διαβάστε τωρα τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο αδιόρθωτος και ΨΕΥΤΟμαγκας Πολάκης.

ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!

Το Φλεβάρη του 2019 είχες κάνει έκτακτη σύσκεψη για το δικό μου νόμιμο δάνειο των 100.000 ευρώ το οποίο ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

Τώρα που αποκαλύφθηκε από το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ,πως η πέντε φορές ανακεφαλαιοποιημένη με τα δικά μας λεφτά Τραπεζα Πειραιώς του Σάλλα και του Μεγάλου ,ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 900.000.000 ευρώ από δάνεια 1 ΔΙΣ ,που ειχε δώσει σε 5 εφοπλιστές ….

-ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ;;

-ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

-ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

-ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ;;;

Η θα κάνεις την πάπια;;

Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ αρχιτραπεζιτη που σου κάτσαν στο λαιμό τα 100.000 του δικού μου δανείου που το πήρα γιατί ζοριζόμουνα καθώς ως υπουργος δεν δούλευα ως Γιατρος και ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΖΕΣ;;;;;

Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ υπονομευτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ήθελες προληπτική γραμμή και νέο μνημόνιο και τώρα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ 900.000.000 ευρώ που γλεντοκοπησαν τα φιλαράκια σου οι εφοπλιστές μαζί με τα κοράκια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΜΑΡΦΙΝ του Βγενοπούλου;;;;;

Τίποτα δεν θα ξεχαστεί ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΥΓ Ψάχνω και εκείνο το πιθηκάκι της πληρωμένης δημοσιογραφιας τον Υποφαντη του βοθροκάναλου του ΣΚΑΙ ,να δω αν πήγε σε κάνα ΑΤΜ να δει αν βγάζει 900.000.000 ευρώ το μηχάνημα!!!!