ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΠΟΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Απο την ημερα κατα την οποία η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με πολύ μεγάλη πλειοψηφία (72 ναι) εξέλεξε τον Θεοφολέστατο Επίσκοπο Διαυλίας Γαβριήλ, Μετροπολίτη Νεάς Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.
      Ήταν 10 Οκτωβρίου 2014 και οι καμπάνες της Επαρχίας του κτύπησαν χαρμόσυνα.
      Σήμερα 10 Οκτωβρίου 2020 και εξι χρονια μετά ο Σεβασμιότατος Μητροπολιτης της προσφυγούπολης Επαρχίας του εχει κερδισει την ΑΓΑΠΗ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ του ποιμνίου του, το οποίο καθημερινά δείχνει την αγάπη του στον Δεσπότη στον Επίσκοπο του αναφωνόντας ΑΞΙΟΣ.
      Στα 6 χρόνια που πέρασαν ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ εκανε πολύ σπουδαίο και μεγάλο έργο.
    «Κανένας άνθρωπος δεν θα υπάρχει που να πεινάει...», ειχε πει στον ενθρονιστήριο λόγο του. Κι’αυτο εγινε πράξη.
      Έφτιαξε και φτιάχνει βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. 
      Νηπιαγωγεία και οίκους Ευγηρίας που μοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων!
      Το πολυ σπουδαίο έργο συνεχίζεται με γοργό ρυθμό.
      Ενα πάντως ειναι γεγονός. Πως ο Σεβασμιότατος Γαβριήλ ενας νέος άνθρωπος με νέες ιδέες εργάζεται ακούραστα 24 ώρες το 24 ωρο και οπως λέει ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.
      Ναι Σεβασμιοότατε. ΜΑΖΙ
      ΑΞΙΟΣ



      Σήμερα φίλες και φίλοι θέλω απο τα βάθη της καρδιάς μου να αναφωνήσω ΑΞΙΟΣ και να ευχαριστήσω τον Κύριο και Θεό Μας που μας εστειλε σ’αυτην την προσφυγική γωνιά της Αθήνας την Νεα Ιωνιά, την Νεα Φιλαδέλφεια, το Ηράκλειο και την Νεα Χαλκηδόνα, ως Ποιμενάρχη μας, έναν υπέροχο νεό άνθρωπο, τον Μητροπολιτη Γαβριήλ Παπανικολάου. Απο την εκλογή του με 72 ναι απο την ΙΣ (σαν σήμερα στις 10 Οκτωβρίου 2014) ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ ηρθε σε εμας και μεσα σε 6 χρόνια εκανε σπουδαίο και μεγάλο έργο και αγαπήθηκε τόσο πολυ οσο ουδείς άλλος. Δίκαια ο λαός φωνάζει ΑΞΙΟΣ.
ΑΞΙΟΣ
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου