ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φοβισμένος το παιχνίδι με την Σιτι στο Μάντσεστερ με αποτέλεσμα στα πρώτα 15 λεπτά οι παικτες του να μην έχουν...ακουμπήσει την μπάλα στην κυριολεξία. Στο διάστημα αυτό δέχθηκε και το πρώτο γκόλ στο 12 λεπτό. Είναι γεγονός πάντως πως στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία! Και οι...επισκέψεις τους στα καρέ της Αγγλικής ομάδος  ήταν...μηδέν! Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μην δεχθούν στο διάστημα αυτό άλλο γκόλ!
     Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πέδρο Μάρτινς προχώρησε σε δυο αλλαγές ταυτόχρονα. Πέρασε τον Μπρούμα και τον Πέπε και ο Ολυμπιακός άλλαξε εικόνα! Πήρε τα ηνία του αγώνα. Μπήκε πολλές φορές στην εστία της Μάντσεστερ έφτιαξε ευκαιρίες που δέν αξιοποίησε, κέρδισε κόρνερ και γενικά είχε πέντε  ή έξι τελικές, με αποτέλεσμα η Σιτι να τα...χρειαστεί! Ο προπονητής της Πεπ Γκουαρντιόλα πρόλαβε το κακό που ερχόταν κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές όταν έπρεπε. Χρησιμοποίησε και τον Ζεσούς που προερχόταν από τραυματισμό και ο οποίος στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα και σε αντεπίθεση  πέτυχε γκόλ κλειδώνοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του. Από εκεί και περα κόπηκαν τα φτερά του Ολυμπιακού που πίστευε στην ισοφάριση έχασε την αυτοπεποίθηση του και δέχθηκε κι’ενα τρίτο γκόλ που ήταν η...χαριστική βολή! Έτσι ο Ολυμπιακός έχασε από την Μάντσεστερ Σιτι με 3-0! Για την ιστορία να πούμε πως η χρηματική αξία της Μάντσεστερ Σιτι ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ αυτή του Ολυμπιακού ξεπερνά τα εκατό εκατομμύρια ευρώ!
ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ 
      Ο Ολυμπιακός λιγες ημέρες μετά το άτυχο παιχνίδι του στο Μάντσεστερ, (εχασε απο την Σιτι με 3-0), πηγαίνει στο Ηράκλειο, όπου στο Γεντί Κουλέ θα παίξει με τον δυνατό ΟΦΗ. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να ηττήθηκαν από την Μάντσεστερ και να είναι κουρασμένοι αυτό ομως δέν σημαίνει πως θα γίνει το ίδιο και στην Κρήτη. 
        Εδώ ο νταμπλουχος Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα του. Θα παίξουν από την αρχή οι νεοαποκτηθέντες Μπρούμα και Πέπε, οι οποίοι δείχνουν πως εχουν αρχίσει να ενσωματώνονται στην ομάδα. Μάλιστα ο Μπρούμα με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρομο στο παιχνίδι στο Λονδίνο εδωσε νέα πνοή στην ομάδα του. Το ίδιο και ο Πορτογάλος Πέπε που κέρδισε στην μεσαία γραμμή πολλές μάχες. Στο Ηράκλειο θα παίξει και ο Φορτούνης. Έτσι ο Ολυμπιακός που δέν έχει περιθώριο απώλειας βαθμού θα παίξει με στόχο και σκοπό μόνο την νίκη.
        Ο ΟΦΗ μετά την ήττα του 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, θέλει την Κυριακή στο γήπεδο του να κερδίσει τον κουρασμένο Ολυμπιακό που έχει ομως την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές  από το πλούσιο ρόστερ με τους ισάξιους  παίκτες που διαθέτει. Δέν θα είναι λοιπόν εύκολη υπόθεση για τον ΟΦΗ που ελπίζει ομως σε μια επιτυχία του επι του Θρύλου.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου