ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

           



        Ο Θρύλος κράτησε το γκολ που πέτυχε ο Φορτούνης 
    στο 21 λεπτό και νίκησε έστω και δύσκολα, αλλά 
    δίκαια στο «ελ κλάσικο» τον Παναθηναϊκό με 1-0, 
    ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν! Όπως 
    δεν βλεπόταν και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο!!!






Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Δίκαιη, αλλά «φτωχή» σε σκόρ η νίκη του Ολυμπιακού που επαιξε στο «Ελ κλάσικο» με μισή  ομάδα. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει δυο ισάξιες εντεκάδες κάτι  που φάνηκε ιδιαίτερα πολύ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραισκάκης»!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ 
    Την υπέροχη του ο Ολυμπιακός την μετέτρεψε σε γκολ περί το 21 λεπτο όταν από συνεργασία
Μασούρα Ραφίνια η μπάλα έπειτα από πάσα του Βραζιλιάνου ο Φορτούνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Διούδη ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας στα δίκτυα του! Ήταν ένα υπέροχο γκόλ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σημειώσει κι’αλλο γκόλ χωρίς όμως να τα καταφέρει.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπροστά στην περίπτωση ήττας του με μεγάλο σκορ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα. Είχαμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που ανάγκασαν τον Πορτογάλο διαιτητή να δείξει κίτρινες κάρτες στους παίκτες και των δυο ομάδων. Κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα ο Παναθηναϊκός χωρίς ομως να καταφέρει να πετύχει γκόλ! Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως και τρίτο ημίχρονο να είχε ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύκολο να δεχθεί γκολ παρά να παραβιάσει την άστρα του Σα!
    Ο Πέδρο Μάρτινς παρά τις ατυχίες που κτύπησε την ομάδα του αγωνίστηκε με παίκτες πρώτης γραμμής. Ευτυχώς που ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του πολλούς και ισάξιους ποδοσφαιριστές

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου