Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
       Μέσα στα εξι χρόνια ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου Χαλκηδόνος ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ εχει να παρουσιάσει ενα μεγάλο, ενα σπουδαίο έργο. Ενα έργο σπάνιο, για το οποίο μιλάνε ΟΛΟΙ οχι μόνο στην προσφυγούπολη Επαρχία του αλλα σε ολοκληρο τον κόσμο.
       Για το σπουδαίο αυτο έργο του που μιλάνε ο λ ο ιι  ο ιδιος σεμνός οπως πάντα λέει μόνο μια λέξη.
     «Συνεχίζουμε...»!
       Εχει κανει τόσα πολλά σε πολύ μικρό διάστημα, που οι πάντες τον θαυμάζουν και συνέχεια λένε μπράβο και  αναφωνούν Α Ξ Ι Ο Σ 

ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΔΕΣΠΟΤΑ
      Σαν σήμερα, αλλά την 1 Νοεμβρίου του 2014 με λαμπρότητα έγινε η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας του Σεβασμιοτάτου κ. Γαβριήλ στον περίκαλο και παμηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων.
       Ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ ένας νέος άνθρωπος αμέσως άνοιξε την πόρτα του γραφείου του κσι ιδιαίτερα την αγκαλιά του σε ολους. Έτσι ο προσφυγικός λαός της Επαρχίας του, τον αγάπησε πολύ και «πίνει νερό στο όνομά του».
       Είναι γεγονός πως άκουσε και ακούει με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα του κοσμού και προσπαθεί και βρίσκει λύσεις.
       Στα έξι χρόνια, της μέχρι τώρα Ποιμαντικής  θητείας του έχει κάνει ένα σπουδαίο έργο. Και φυσικά συνεχίζει με περισσότερο ζήλο, υλοποιώντας ολα όσα είχε υποσχεθεί τότε στην ενθρονιστήριο ομιλία του.
       Είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ μιλάνε με θαυμασμό για το μεγάλο, για το τεράστια, για το σπουδαίο έργο που έκανε αυτά τα χρόνια και τονίζουν πως «έκανε τόσα πολλά ο Γαβριήλ, όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε δεκαετίες...»!
       Και όλοι αναφωνούν ΑΞΙΟΣ
       ΑΞΙΟΣ 
Γιώργος Κοντονής
 





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου