Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
      Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο γιατί  πόλεμο έχουμε με τον ύπουλο και φονιά κορωνοιό και όλη η Ελλάδα είναι σε lockdown σε καραντίνα, έρχεται ο Πολάκης που νομίζει πως είναι ο... και με γλέντι που οργάνωσε ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!!!
       Και δεν προέβη μόνο σε αυτή την απαράδεκτη και κατάπτυστη πράξη του, βγάζει φωτογραφίες και τις δημοσιεύει κιολας με λεζάντα κριτική μαντινάδα!
       Καλά ο Πολάκης έχει πάρει βραβείο βλακείας για να μην πω αυτό που λέει ο λαός, βγαίνει ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του ΣΤΑΡ και καλύπτει τον φίλο του!! Αντί να του κόψει τον...τα πόδια λέει ότι μετά το χειρουργείο ο Παύλος πηγε να ξεσκάσει λίγο (το παιδί!) κλπ κλπ!
        Αλέξη αν ήξερες το κακό που σου κάνει ο απαράδεκτος  Πολάκης θα τον είχες στείλει στον «έξω από εδώ» όπως έλεγε η μητέρα μου η κυρά-Λεμονιά από την άρχή.
        Η Βουλή θα πρέπει να πάρει θέση και να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Πολάκη που έσπασε το lockdown σε καιρό πολέμου με τον Covid-19.
        Παύλος Πολάκης η ντροπή της Βουλής!
        Διαβάστε τώρα την δήλωση που έκανε στην τηλεόραση του ΣΤΑΡ ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
    «Όχι, ήταν μια αρνητική εικόνα. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, πέραν της επικοινωνίας που είναι απόλυτα αρνητική, πρόκειται για μια -γιατί υπήρχε μια συνέχεια στις ανακοινώσεις στα post που έκανε- παρουσία του σε μια οικογένεια πολύ φιλική καθότι ο ίδιος ως γιατρός έχει κάνει τεστ πριν από 24 ώρες γιατί σήμερα το πρωί έκανε χειρουργείο στα Χανιά και μη έχοντας τη δυνατότητα να βρεθεί οπουδήποτε αλλού, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι για να γευματίσει. Αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό, επιτρέψτε μου να πω. Το αρνητικό είναι η διαφήμιση. Διότι αυτό είναι μια προτροπή στον κόσμο ότι, εντάξει, δεν χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα. Νομίζω ήταν λάθος όσον αφορά την ανάρτηση. Όσον αφορά την εξήγηση όμως, η εξήγηση είναι επαρκής. Ένας γιατρός που χειρουργεί και είναι μέσα στο χειρουργείο και έχει τεστ τις τελευταίες 30 ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό».











0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου