ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ



     Μέσα σε ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός σημείωσε 3 γκόλ και συνέτριψε την Λάρισα με 5-1! Ο Ολυμπιακός ήταν υπέροχος και παρά το γεγονός ότι η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 33 λεπτό, γύρισε το παιχνίδι και νίκησε δίκαια!
ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ...
ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ 5-1!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Όσο κι’αν φαίνεται (το δείχνει το ευρύ σκορ!) ο Ολυμπιακός έπρεπε μετά το 1-1 (ισοφάρισε η Λάρισα) να προσέξει πολύ για να φθάσει στο τελικό 5-1!
      Ναι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.
      Η σύγκριση των δυο ομάδων είναι άνευ ουσίας.
      Ήταν το 25 λεπτό όταν σε μια από τις πολλές επιθέσεις του Ολυμπιακού, οι ερυθρολκευκοι άνοιξαν το σκορ. Από τα δεξιά ο Φορτούνης έκανε σέντρα Ελ Αραμπί έστρωσε την μπάκα με το κεφάλι στο Σουντανί ο οποίος με κεφαλιά την έσπρωξε στα δίκτυα!
       Στο   ο Πίνακας από κοντά με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1! Ήταν το 33 λεπτό και η Λάρισα είχε κερδίσει κόρνερ και η άμυνα του Ολυμπιακού πιάστηκε στον ύπνο!
       Πέντε λεπτά πριν από το ημίχρονο ο Φορτούνης κέρδισε ολες τις μονομαχίες μέσα στην περιοχή και έδωσε «έτοιμο γκόλ» στον Ελ Αραμπί που δεν εκανα τίποτα αλλά από το να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα της Θεσσαλικής ομαδος γράφοντας το Ολυμπιακός - Λάρισα 2-1!
       Ένα ακόμη γκόλ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο 65 λεπτό. Από την δεξιά πλευρά ο Μπρούμα έκανε σέντρα σουτ και ο Μασούρας από τα αριστερά την έστειλε στα δίκτυα σημειώνοντας το 3-1!
        Στο 79´ ο Μπρούμα πήρε την μπάλα από λάθος παικτών της Λάρισας στην σέντρα και να γρήγορες κινήσεις ήρθε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Βυσσινί ομάδος κανοντας το Ολυμπιακός Λάρισα 4-1!
         Το 5-1 σημείωσε ο Ελ Αραμπί στο 88 λεπτό με σουτ ύστερα από πάσα του Μασούρα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου