ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΙΞΕ - ΓΕΛΑΣΕ!



Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Τώρα στο Lockdown στην καραντίνα βρήκα την ευκαιρία να ακούσω πολύ και πολλές ώρες Ραδιόφωνο και φυσικά να δω πάρα πολλές εκπομπές στην Τηλεόραση.
      Θα μου πείτε και τι έγινε ρεε μεγάλε;
      Οι διαπιστώσεις φίλες και φίλοι πολλές!
      Άκουσα πράγματα που ακόμη δέν μπορώ να τα πιστέψω! «Μπα! Δεν μπορεί, με...γελούν τα αυτιά μου» είπα! Ομως ολα τα γελοία και τις...άγνωστες λέξεις που άκουσα δεν μου αφήνουν περιθώριο να πω πως δεν τρέχει τίποτα!
       Εκεί που με ξεπερνά και γέλασα πολύ, ήταν σε κάποιες πολιτικές εκπομπές που κάνουν κάποιοι χωρίς ξέρουν πολιτική και ιδιαίτερα χωρίς να έχουν ραδιοφωνική φωνή! Γι’αυτο λέω το μικρόφωνο δεν είναι παίξε - γέλασε! Και προπαντώς δεν είναι για να λέμε ότι γουστάρουμε ή για να βγάζουμε τα εσώψυχα μας! Ρε παιδί μου αφού δεν το’χεις γιατί συνεχίζεις; Κάνε κάτι άλλο...
       Ομως εκεί που βγήκα από τα ρούχα μου είναι στις απευθείας ποδοσφαιρικές μεταδόσεις! Φαίνεται πως οι σπορ κάστερ οι σπίκερ δεν είναι στο γήπεδο! Δεν εξηγείται αλλιώς το να μην ξέρουν ούτε τα ονόματα αλλά και το πιο σπουδαίο είναι πως μόνο περιγραφή δεν κάνουν! Λενε οτιδήποτε άλλο, με αποτέλεσμα οι ακροατές να μην καταλάβουν τι συμβαίνει... 
Εσείς ρε παιδιά μόνο κριτική κάνετε  και μιλάτε για άλλα ζητήματα  και όχι περιγραφή!
Κάποιος πρέπει να σας τραβήξει το αυτί!
Το μικρόφωνο παιδιά μου μπορεί να φαίνεται απλό δεν είναι ομως. Αφήστε που κρύβει και πολλές παγίδες! Και κάποια θα σας...τσακώσει!!
Γιώργος Κοντονής 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου